SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre Haftaya Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da Pazar günü yapılması kararı alınan olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran 2009 tarihine ertelendi.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılması gereken olağanüstü genel kurul öncesinde, kulübün 400 üyesinden sadece 17’sinin hazurun cetveline imza attıkları görüldü. Kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu ile birlikte bazı yönetim kurulu üyelerinin de genel kurul salonuna gelmedikleri görüldü.

Saat 10.00’da başlaması gereken genel kurul için saat 10.20’de çoğunluk sağlanamadığının belirlenmesi üzerine toplantının ertelendiği açıklandı.

Olağanüstü genel kurulun ertelenmesi üzerine Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydın basın mensuplarına açıklamada bulundu. Aydın, “Olağanüstü kongremiz gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran Pazar gününe ertelenmiştir. Bunun Malatyaspor için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yönetim kurulu olarak Malatyaspor’un halihazırda bulunan sorunlarını çözmek için gerekli girişimleri zaten sürdürmekteyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Olumlu gelişmeler de var. Başından beri söylüyorum, Malatyalı insanların Malatyaspor’a duyarsız kalacağını düşünmüyorum. Aslında bu bir haftalık sürenin de bu sorunların çözümü için faydalı olacağını düşünmekteyiz. Haftaya Pazar günü buradan hep birlikte el ele güçlü bir Malatyaspor ve yönetimle çıkmayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

Aydın, borçlar konusunda da görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “Konuyla ilgili gerekli kişilerle görüşmelerimiz sürüyor. Biz, başından beri söylediğimiz gibi eski başkanlar hep Malatyaspor için bugüne kadar bir şeyler yaptılar. İyi ya da kötü yaptılar biz hiçbir zaman bunu düşünmedik. Mühim olan Malatyaspor’un yaşaması ve kapanmamasıdır. Ben, eski kulüp başkanlarının olumlu adım atacaklarını düşünüyorum. Tablo ortada. Ya borçlar silinecek, gerekli kişiler takıma destek olacak, güçlü bir yönetim oluşacak ya da Malatyaspor kapanacak. Tabi biz kapatmamak için mücadele ediyoruz. Kulübü kapatmak gibi bir yetkiye biz sahip değiliz. Tüm Malatyalılara danışacağız ve hep birlikte karar vereceğiz. Malatya halkı kulübü kapatalım derlerse boynumuz kıldan ince kapatırız. Yok, kapatmayın derlerse ki bizim de istediğimiz bu, sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız