SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre İlan Edildi!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün, 28 Temmuz tarihinde olağanüstü kongre yapacağı, "resmen" ilan edildi. Görevi devraldıktan sonra üye yapısını tamamen kontroluna geçirdiği öne sürülen kulüp başkanı Haşim Karadağ'dan "cesareti olanın" başkan adayı olması yolunda açıklama geldi. Bu arada, başkan adaylığı düşüncesini ifade eden, ancak bunu açıklamadan önce nabız yoklayan Dr. Tuğrul Karaaslan'ın ise, özellikle Belediye Başkanı Cemal Akın'la yaptığı görüşmeden sonra "umutlu" konuşmadığı gözlendi.

İLAN ETTİLER..
Daha önce kongre yapılacağına ilişkin duyuruları bazı yöneticiler ağzıyla yapan Malatyaspor Kulübü, 28 Temmuz'da yapılacağı belirtilen olağanüstü kongreyi "tüzüğün gerektirdiği" koşullarda resmen ilan etti.

Malatyaspor'un, 28 Temmuz'da Sabancı Kültür Sitesi'nde olağanüstü kongresini yapacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongrenin 4 Ağustos'ta gerçekleştirileceği, kulübün internet sitesinde duyurulurken, bir yerel gazetede de bugün kongre ilanının yayınlandığı ifade edildi.

"CESARETİ OLAN.."
Kongre öncesi kulüp başkanı Haşim Karadağ'dan ilginç açıklamalar gelmeye başladı.

ajansspor.com'da yeralan haberde şöyle denildi:

"Haşim Karadağ, yaptığı açıklamada, 28 Temmuz'da yapılması planlanan olağanüstü kongrede herkesin aday olabileceğini belirterek, şöyle konuştu:

''Ben aday olurken kimseden izin almadan şerefimle adaylığımı koydum ve başkan oldum. 28 Temmuz'da cesareti olan herkes başkanlığa adaylığını koyar. Bazı adaylar başkanlığa tekrar aday olmamı istemiyorlar. '4-5 milyon YTL borç silinsin' diyorlar. Kimse Malatyaspor gibi bir kulübe 100-200 bin YTL ile başkanlık yapamaz.''

AKIN'LA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA..
Öte yandan, Malatyaspor başkanlığı için nabız yoklayan ve bu nedenle Çarşamba günü Malatya'ya gelen işadamı Dr. Tuğrul Karaaslan, Perşembe günü Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'ü ziyaret etti.

Dr. Karaaslan, Valilikteki görüşmenin sonrasında, Valinin Malatyaspor'a yakışır bir kongre olmasını temenni ettiğini, ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini söylediğini bildirdi.

Karaaslan, Belediye Başkanı Akın'ı ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada ise, belediye başkanının belediye olarak Malatyaspor'a gelecek yıl için planladıkları desteği de geçen sezonki Süper Lig mücadelesi sırasında verdiklerini ifade ettiğini söylerken, bir gün öncesine göre "daha az istekli" olduğu gözlendi.

Karaaslan'ın, her iki ziyaretinde de "destek" izlenimi alamadığı öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız