SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kongre Kararı Alabiliriz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. grupta ligde kalma mücadelesi veren Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adıyamanspor maçı hazırlıklarına günde yaptığı çift idmanla devam etti.

Orduzu Pınarbaşı tesislerinde antrenman yapan sarı kırmızılılar kondisyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Sarı- kırmızılı takım, günün ikinci çalışmasında teknik ve taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

Sarı kırmızılı takımda yapılan çalışmalara Belediye Vanspor maçında arka adalesinden sakatlanan futbolcu Ahmet Çetinkaya katılmazken, tüm futbolcular idmanda yer aldı.

Sezon açılışı maçında dizinden sakatlanan ve o tarihten itibaren takımla birlikte yer alamayan futbolcu Tuncay Selçuk'un ise İstanbul' da yapılan kontrollerinin oldukça iyi geçtiği ve bu gelişme üzerine Tuncay'ın takımla birlikte düz koşulara başladığı belirtildi. Bu oyuncunun sahalara dönmesinin ise en az 3 haftayı bulacağı bildirildi.

Öte yandan, sarı kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Faysal Elkoca yaptğı açıklamada devre arası transfer problemini çözmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirterek, "Yönetim olarak Malatyaspor'un ligde daha iyi bir şekilde mücadele etmesi için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Takımın sahada başarılı sonuçlar alabilmesi için gerekli tüm çabaları sarf ettiklerini ifade eden Elkoca; "Bizler Malatyaspor yönetim kurulu olarak sadece Malatyaspor' un bir veya birkaç sorunuyla uğraşmıyoruz. Kulübümüzün tesisleşme probleminden tutunda, alt yapımıza kadar birçok konuyu yaptığımız girişimlerle çözmeye çalışıyoruz. Bu güzel çalışmalarımızı takımımızın alacağı başarılı sonuçlara da yansıtabilirsek asıl hedeflerimizi o zaman gerçekleştirmiş olacağız. Malatyaspor kulübünün önündeki transfer engelini herkes çok iyi biliyor, bizler yönetim olarak bu sorunun da üstesinden gelebilmek için düğmeye bastık birçok futbolcuyla görüştük ve devre arası transfer engelini aşabilme adına büyük yol kat ettik. Alacaklı futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Eğer bu sorunu aşabilirsek bu kez de Ekonomik anlamda güçlü bir Malatyaspor yönetimini oluşturmak için kongre kararı alabiliriz. Bu çalışmalarımız sona yaklaşığında ve kesinleştiğinde kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız