SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre 'Komedisi' !

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'un genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonraya ertelendi. Kongre üyesi Ali Cengiz, Malatyaspor'da suiistimallerin olduğunu iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığı'na ihbar çağrısında bulundu.

Malatyaspor Kulübü’nde Haşim Karadağ’ın istifa etmesinin ardından alınan olağanüstü genel kurul bugün yapılması gerekirken çoğunluk sağlanamayınca 1 hafta sonraya ertelendi. İl Özel İdare Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da başlaması gereken genel kurula belirtilen saatten yaklaşık 40 dakika geçmesine rağmen 325 delegeden sadece 7’si huzurun cetvelindeki listeyi imzaladılar.

Malatyaspor Genel Menajeri Şerif Fırat, Malatyaspor'un zor bir süreçten geçtiğini ve insanların gerçekleri bilmesi gerektiğini söyleyerek, "Orada yapılan işler açık ve net konuşulmamış. Herkes bütçenin peşinde, 2005 yılından bugüne kadar 27 milyon TL borç birikmiş. Bu borcun içinde 400 bin TL'de esnafın alacağı var" dedi.

Malatyaspor Kongre Delegesi Ali Cengiz ise, Malatyaspor'da suistimallerin olduğunu iddia ederek, yapılan işler için Cumhuriyet Savcılığı'nın ve Dernekler İl Müdürlüğü ile diğer ilgili, yetkili makamların artık görevlerini yapması ve müdahalede bulunması çağrısında bulundu.

Kongreye başkan adayı olarak gelen Hanefi Selimoğlu da (3. fotoğraftaki kravatlı), kötü niyetli bazı grupların Malatyaspor'un kapısına kilit vurdurarak, kulübü kapatmaya çalıştığını belirterek, "Malatyaspor, babamızın işi değil. Bizi yalnız bırakmasınlar. Desteği göremediğimiz zaman burada başarılı olamayız" dedi.

Bu arada, Malatyaspor yönetiminden ise hiç kimsinin kongre salonuna gelmediği görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız