SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre Var, Havası Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un "olağan" kongresi, 25 Mart Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak. Saat 10.00'da başlayacağı belirtilen kongrede, mevcut başkan Haşim Karadağ dışında başkan adayı bulunmadığı öğrenildi.

Kulüp tüzüğüne göre "3 yılda bir Mart ayında yapılması" öngörülen kongrenin tarihi olarak Malatyaspor yönetim kurulu 25 Mart Pazar gününü belirlemişti. Saat 10.00'da başlayacak olan kongre ile ilgili ilanın bir yerel gazetede yayınlanmasından sonra, ne kulüp internet sitesinde, ne daha sonraki günlerde basına kulüp yönetiminden, herhangi bir açıklama yapılmadığı için, kongrede kaç üyenin oy kullanacağı bilinmiyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan olağanüstü kongrede 239, Kasım ayında yapılan olağanüstü kongrede 400 civarında üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ifade edilirken, bunlardan Haziran ayında yapılan kongreye ilişkin üye listesi kulübün internet sitesinde yayınlanmış, kongre öncesi kamuoyu ve üyeler bilgilendirilmişti. Kasım kongresi öncesinde üyeler konusunda bir bilgilendirme olmazken, önümüzdeki Pazar günü yapılacak kongre için de aynı bilinmezlik gündemde. Üyelik girişi için 1.000 ABD doları yatırılması tüzük gereği olan kulübün duyumlara göre 500 dolayında üyesi bulunuyor.

Pazar günkü kongreye 2 gün kala, mevcut başkan Haşim Karadağ dışında herhangi bir ismin başkan adaylığı gündeme gelmezken, Karadağ yönetiminde başkan vekili olan ve 25 Mart kongresinde yeniden görev almayacağını söyleyen İlyas Karahan'ın da başkan adaylığının sözkonusu olmadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız