SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre Yapılamadı!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un olağanüstü kongresi erteleme gününde de yapılamadı. Kongre salonunda 2 saati aşkın süre devam eden kulislerden sonuç çıkmadı. Saat 13.30 sıralarında yapılan açıklamalarda, 15 gün sonra kongre yapılacağı, ancak Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Perşembe günü Malatya'ya dönecek olması nedeniyle Cuma günü bir toplantı yapılarak, acil sorunların halli konusunun görüşüleceği belirtildi. Bu arada, daha sonra yapılan açıklamalarda, yönetimin olağanüstü kongre kararından vazgeçtiği, bu nedenle kongrenin yapılamadığı, en erken 15 gün sonra kongrenin yapılabileceği bilgileri verildi.

Malatyaspor'un, 4 Eylül'de yapılacağı bildirilen çoğunluk sağlanamadığı için 11 Eylül'e ertelendiği bildirilmişti. Sabancı Kültür Sitesi'nde 11.00'de başlayacağı belirtilen kongre öncesi, Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ve işadamı Sabri Özel salona gelirken, "aday olmayacaklarına" ilişkin imalarda bulundular. Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkan Vekili Fahrettin Eserdi de, "kayyum doğru gidişi" doğrulayan değerlendirmeler yaptılar. Vali, mevcut durum karşısında Malatya'nın bir başka çözüm üretmesi gerektiğini söyledi. Vali Daşöz, Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Mücahit Fındıklı, Belediye Başkan Vekili Eserdi, Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve işadamı Sabri Özel'in, bir odada konuştular. Karadağ'ın göreve devam için "parasal destek" istediği öne sürüldü.

Saat 12.40'da Vali toplantı odasından ve Sabancı Kültür Sitesi'nden ayrılırken, yaptığı kısa açıklamada "Tartışmaya devam ediyorlar."dedi ve kendisinin özel bir misafirini karşılamak üzere ayrılmak zorunda olduğunu söyledi.

Saat 13.00 sıralarında milletvekilleri Fındıklı ve Aslanoğlu odadan çıktılar. Aslanoğlu, içerde toplantının devam ettiğini söyledi. Bu arada Belediye Başkan Vekili Eserdi de kongre salonundan ayrıldı. Odada Karadağ, Özel'in ve bazı yöneticilerin toplantı halinde oldukları öğrenildi. Saat 13.10'da da milletvekilleri Fındıklı ve Aslanoğlu, Sabancı Kültür Sitesi'nden ayrıldılar. Aslanoğlu "Her türlü şeyi yapmaya çalışıyoruz" derken, Fındıklı bazı basın mensuplarının 2 trilyon para istendiği iddiası bulunduğunun dile getirilmesi üzerine "Teferruata girmeyin. Malatya büyükşehir.. Üzerinde çalışıyoruz.." diye konuştu. İki milletvekili, kongre salonunun karşısındaki Altın Kayısı Oteli'ne geçtiler.

Saat 13.30 sıralarında kongre salonu önüne çıkan Karadağ ve işadamı Sabri Özel açıklama yaptılar. Kongrenin bugün yapılmayacağını, Cuma günü bir toplantı düzenleneceğini, kongrenin de 15 gün sonra yapılabileceğini ifade eden Karadağ ve Özel, daha sonra salondan ayrıldılar.

Bu arada, konuşmalar sırasında, Malatyaspor'un Cuma gününe kadar çok acil 1 trilyon lira bulması gerektiği belirtildi.

AYRINTILAR BİRAZDAN..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız