SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konkasör Tesisi Yenilendi

0
Güncellendi - 2016-11-13 02:47:32
Konkasör Tesisi Yenilendi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi, yenilenerek modern hale getirildi. Konkasör Tesisi’nde incelemede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konkasör Tesisi’nin modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine kavuştuğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve bazı teknik personelle birlikte Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Modern hale getirilen Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi, kapalı sistem olması yönüyle çevreci bir özellik taşıyor. Saatte 250 ton asfalt malzemesi üreten tesis ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Gürkan, Konkasör Tesisi’nin modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine kavuştuğunu belirterek, “Konkasör Tesisimiz modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine büründü. Bundan önce derme çatma konkasör makinaların yerine sıfır makinalarla yenileyerek Battalgazi’ye yaraşır, yakışır, hizmet edebilecek nitelikte ve performansta Konkasör Tesisi yapıldı. Tabi buradaki sistem işleyişi olarak, bir taraftan stok alanlarına çalışma, bir taraftan kantar, bir tarafta kontrol, bir taraftan da taşların patlatılıp buraya aktarılması bir sistematik içerisinde olması planlandı. O plan çerçevesi içerisinde bu Konkasör Tesisimiz kuruldu ve üretime başladı. Bu da Battalgazi halkına, Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

konkasor2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • U_S (7 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyelerinde Ana yolların her türlü sorumluluğu Büyükşehir Belediyesindedir.. Çöşnükte ki asfaltlanmayan ara sokaklara gelince AYKOME diye bir birim var alt yapı ile alakalı maski türk telekom tedaş... vs bun tür alt yapı işlerini gerçekleştiren kurumlar işlerini bitirip Belediyeye haber verecek ki asfaltlansın. Yeteri kadar Bilgi sahibi olmadığınız için böyle bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Battalgazi Belediyesi çalışmıyor derseniz bir zahmet resmi internet sayfasına göz atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bg (7 yıl önce)
    sayın nk ve fırtına çöşnükle alakalı sıkıntıyı büyükşehir belediyesine sorucaksın beyfendi çöşnkte ki sıkıntı büyükşehir belediyesinin sokaklardaki çalışmayı bitirmemesi yani kısacası işi biten sokak teslim edilmedi da ha battalgazi belediyesine
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (7 yıl önce)
    Ne işe yarar ki o... Battalgazi Belediyesinin yaptığı bir yola rastlayan var mı? Cosnukteyim, sahsen bugune kadar öyle bir şeye rastlamadım. Daha da doğrusu, çöp kamyonları da olmasa Battalgazi Belediyesi diye bir belediyenin varlığından şüphe duyardım. Sonraki seçimde aynı ekip aday olursa Allah muhafaza, kesinlikle oy vermem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırtına (7 yıl önce)Nk isimli kullanıcı yorumuna
    Aday seçimlerinde bu seslere kulak verirler diye düşünüyor ve aynı fikri savunuyorum. Aynı ekip olursa kesinlikle bende seçilmeleri yönünde destek vermem.. Battalgazi belediyesine ait hangi mahallesinde ara yolları geçtik ana yollar asfalt ki.. Bırakın reklamı da hizmete bakın; yazık sizi destekleyen bunca halka..
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyükşehir Belediyelerinde Ana yolların her türlü sorumluluğu Büyükşehir Belediyesindedir.. Çöşnükte ki asfaltlanmayan ara sokaklara gelince AYKOME diye bir birim var alt yapı ile alakalı maski türk telekom tedaş... vs bun tür alt yapı işlerini gerçekleştiren kurumlar işlerini bitirip Belediyeye haber verecek ki asfaltlansın. Yeteri kadar Bilgi sahibi olmadığınız için böyle bir yorum yaptığınızı düşünüyorum. Battalgazi Belediyesi çalışmıyor derseniz bir zahmet resmi internet sayfasına göz atın.
    0
    0
    Yanıtla