SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Konsantrasyon Eksikliği Olduğunu Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2017-11-20 05:43:18
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor maçı sonrası ”Son vuruşu iyi yapamıyoruz. Konsantrasyon eksikliği olduğunu düşünüyorum” dedi.

Süper Lig’in 12. haftasında E. Y. Malatyaspor deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Erol Bulut (soldaki), ilk yarıda Alanyaspor’un Malatyaspor’dan daha çok topa sahip olduğunu belirterek, ”Biz de 2-3 gol pozisyona girip, 25’inci dakikadan sonra oyunun dengesini sağladık. İkinci yarıda maalesef yediğimiz bir kontratak golünde, bizim gol atacağımız bir pozisyonda Nacer topa daha iyi vurmuş olsaydı belki 1-0 öne biz geçecektik. O pozisyonun arkasından gelen yediğimiz bir kontratak, Vagner’in iyi vuruşuyla takımını galibiyete taşıdı.

İkinci yarıda oyunun genelinde topa biz sahip olduk. 90 dakikanın geneline baktığımızda yüzde 54 topa biz sahip olduk. Pas yüzdemiz iyi, ikili mücadelemiz iyi, yüzde 55 ikili mücadele yaptık ama sonuçta bunlar bir şeye fayda etmiyor. Çünkü elinize geçen fırsatları iyi değerlendiremediğiniz zaman mağlup oluyorsunuz. Bu Başakşehir maçında da aynı şekilde olmuştu. 7-8 gol pozisyonuna girmiştik, değerlendiremedik. Bugün o gol pozisyonlarına girme hedefimiz vardı. Maalesef direkten dönüyor, ne bileyim son vuruşu iyi yapamıyoruz. Konsantrasyon eksikliği olduğunu düşünüyorum. Topa vuruyorsanız inanarak vurmanız lazım, ‘gol atacağım’ diyerek vurmanız lazım. O olmayınca mağlup ayrılıyorsunuz” dedi.

ALANYA CEPHESİ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic (fotoğrafta sağdaki), Malatyaspor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutladı. Susic, "Önceden de tahmin ettiğimiz gibi çok zor bir maç oldu. 7-8 oyuncumuz vardı ki onlar geçen hafta milli takımlarına gitti. Aynı zamanda hesaplamadığımız Junior Fernandes sakatlığı vardı ve bu yüzden bu maçın zor geçeceğini biliyordum. Oyuncularıma devre arasında kazanamazsanız da kaybetmeyelim diye telkinde bulundum. Büyük şans ve güzel bir gol ile kazandık. Bundan sonra aşağıya değil de biraz daha yukarıya bakıp hedeflerimizi ona göre düzenlememiz gerekir. İleriye daha iyi rahat bakacağız" dedi.

Sakatlanan oyuncularının da olduğunu sözlerine ekleyen Boşnak teknik adam Susic, "Biliyorsunuz geçen hafta Fernandes, bu maçta da Taha ve Vagner Love'ın sakatlıkları var. Umut ediyorum bir an önce takıma katılırlar. Çok büyük ara vermemelerini umuyorum. Biraz sistemde değişiklik yaptık. Daha önce tek ön libero sistemle oynuyorduk, şimdi iki ön libero ile Taha ve Fofana ile oynuyoruz. İkisi de mücadeleci ve top kapmayı iyi bilen oyuncular. Bu yüzden gol yeme ile alakalı daha az sorunlarımız var" diye konuştu.

Alanya, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Furkan (6 yıl önce)
    Nacer baraziteyi bir kaç oynatmıyacan bu hatasından sonra aklı başınbaşına gelsigelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Beceriksizliğin adı konsantrasyon oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hoca.besiktas.maci.son.sansin.galip.gelmeye.bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    erenin yerine batuhanla ilk 11 çıkan hocamı kınıyorum 10 yaşındaki çocuğa bile sorsan erenle başlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, ”Son vuruşu iyi yapamıyoruz. Konsantrasyon eksikliği olduğunu düşünüyorum” Diyor. Ben de diyorum ki, sen hiç merak etme bir sonraki hafta ve ikinci yarıya çok iyi çalışıp bu eksikliği gidereceğim. Neden çeneni yorup konuşuyorsunuz ki. Size yazık değil mi? Maç 90 dakika 60 çalışma ile 90 dakika çıkaramazsınız? En az 120 dakika ful çalışma yapmalısın. Tek kelime ile yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    bence takım önce savunmaya önem veriyor buda doğru yolda olduğunu gösterir karşı takımı baskı altında tutabilmen için adam eksiltip kişisel becerisiyle gol yapabilen 1 orta saha 1 de forvet lazım Takım gücü giderek artıyor bunu gözlemleye biliyoruz Erol hoca bence çok iyi Türk futbolunda neden antrenör şunu futbolculardan istemez ffutbolcular top ayağına geçen kişiden pas almaya çalışma veya aradan kendini göstermez Barselonayı yıllarca izledim hep yakına gelip top alayla tiki gtaka oynuyormardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (6 yıl önce)
    1 puan alsak iyi olurdu.Ama olmadı.Bu ligde zayıf takım yok.Bizim takım acele oluşturulmuş,kaliteli oyuncusu az olan bir takım.Eksikler giderilirse ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti trabzonspor (6 yıl önce)
    Erol hoca senden şu an tek birşey istiyorum. Bir kere otur ve top murat yıldırım'ın ayağına geldiğinde dikkatli bir şekilde izle bu adamı. Her defasında topu ayağına doluyor ve bir süre sonra yere düşüyor. Daha ayakta bile duramayan, panikten ne yapacağını bilmeyen, aldığı her topu geriye dönen bu adamı süper ligde oynatmayın Allah aşkına. Bizim de sabrımız var be hoca. Bir de şu Denning ne yaptı da acaba oynatmıyorsunuz merak ediyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıpaşa (6 yıl önce)
    Kardeşler golcü yok golcü.Adem ne yapsın..Ertaç ne yapsın..Sadık ne yapsın..4-5 adamla olmuyor futbol..kale boş olsada ya direkler veya aut ta top.Hocam bu futbolculara sabahtan akşama kadar boş kaleye top nasıl yuvarlanır onu çalıştır..yzaktan kaleye çekilen şut sayısına bakın..korkuyoruz yav..böyle olmaz..top oynamak içindir..naziklik için değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil.er (6 yıl önce)
    Bu antronorle bu takim yurumez sadikim murad yildirim eren tozlunun bu kakimda ne isi var o kadar yabanci aldiniz oynatmiyacaktinizda neden aldiniz bu lik Erol hocayla yurumez
    0
    0
    Yanıtla
  • O gelen yabancılar dan iyilerki oynuyor lar hoca ya tepki vermeyi bırakıp malzeme bu takım a destek olun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bizlere.icrat.lazim.mazaret.istemiyoruz..stop
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (6 yıl önce)
    Bu hocadan olmaz 2 aydır takımı tanıyamamış hedefi olan bir hoca deil günü kurtarma derdinde anca yardımcı antrenör olur biri buna şunu yaptır diyecek o da yaptıracak
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Bizedemi..? hoca bahane üretme
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Parasi ne ise verip alalim hoca o zaman baska napalim onuda haftalardir takimin basindasin bi zahmet sen ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Her mağlubiyetten sonra yönetim istifa muhabbetini bırakmamız lazım dersin bu yönetim gidince milyon dolarlık başkan gelecek takım süperlig çıktı her ipini koparan başkan olmak istiyor lig uzun maraton önce Bİ taraftar olarak iyi günde kötü günde destek olalım dedikodu Malatya'ya zarar verir
    0
    0
    Yanıtla
  • SAİT (6 yıl önce)
    geçmişte elzığığ spor kulüp başkanı başarısı sonuçlar sonunda hocaya nedenini sorara takımın hocası derki başkanım Kondiksiyon eksiğimiz var başkan yönetici arkadaşına ve hocaya diyorki bu nerdeyse alın getirin futbolculara verin bizim kide o misal hoca diyor konsantrasyon eksikliği var arkadaş neden oluyor bunu ben bilmeyecem benim bildiğim 15 gün ara var ilkez özel uçakla gidiyor takım bunlar etki etmiyorsa başka ne etki edecem rakiple aynı puandasınız şunu açıkca söyle hocam , elimizdeki kumaş bu bu kumaşın cinsi beleli bu kumaşta Altınyıldız takım elbise çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Yaw kardeşim kendinizi kandirmayin takima destek destekte kardeşim takım bize destek olmuyor neden taraftara ses verilmiyor cisokko sadık oynamayın 1.2 hafta yaw eren dening yedek takım maçları berabere bitirme peşinde onu bilir onu söylerim başkanın ne suçu var başkanmı teknik adam YILMAZ VURAL başka olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Tam destek,hep destek.Malzeme bu, yapacak bir şey yok.Destek verip, dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salin al (6 yıl önce)
    MAlatya iyi oynuyor 2 haftadır balına yenildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil G. (6 yıl önce)
    Devre arasına kadar alabilecek kadar puan alınmalı. Hedef 20-23 puan aralığı olmalı bence . Daha sonra, bir santrofor, bir orta saha ( serdar samatyali ayarında ) bir sol bir de sağ açık transferi takıma büyük katkı sağlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya ilk yarı alabileceği tüm puanları almıştır. Seneye1. Lig hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap s. (6 yıl önce)
    bu hoca nın açıklamaları konsatrasyonumu bozuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • n.ö (6 yıl önce)
    Bu konsantrasyonu bozuk olan takıma sen hoca ve yönetimin baş tayfası olarak takıma veremiyorsan bu taraftara yazık daha fazla üzülmeyelim çekin gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Stajyerrr hoca o konsantrasyonu sen vereceksin sen...ya bu ne rahatlik ya..hem hocada hem topcuda hem yoneticide superligi birak amatorde bile yok boyle rahat tipler... malatyayi deneme tahtasi yapan vizyonsuz basiretsiz yonetici tayfasina ne soylersek az..tek umudu belediye olan yonetimden taraftara umut yok kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • H.basri elvermez (6 yıl önce)
    Kim bu konsantrasyonu düzeltecek başkanı hocamı takım kaptanimi yoksa taraftarimi anlamış değilim 2 hafta arada bu işi duzeltemiyoruzmu.takım da hırs ve mücadele yok yırtan parçalayan bir futbolcu göremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla