SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konser Bu Ay, Şölen Mayıs'ta

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından 2 yıl önce başlatılan ve yaptığı etkinliklerle ilimize 5 ilköğretim okulu binası kazandırmasının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da faaliyetleri ile göz dolduran 91.000 Dev Öğrenci kampanyası yeni projeler gerçekleştirecek.

2008 yılı içerisinde hayata geçirilecek projelerin ilk ikisi Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Daşöz ve “91.000 Dev Öğrenci İl Proje Kurulu” üyelerinin katıldığı toplantıyla açıklandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Daşöz, “ 91.000 Dev Öğrenci kampanyası çerçevesinde ilk olarak 28 Nisan tarihinde Reyyan Düğün Salonunda gerçekleştirilecek konsere Türkiye’mizin önde gelen ses sanatçılarından Leman Sam katılacak. Ayrıca birincisini geçtiğimiz yıl yaptığımız “91.000 Dev Öğrenci Sevgi Şöleni” 29-30-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek” dedi.

Proje Kurulu ve İl öğrenci meclisi üyeleri Ece Öncüler ve Rabia Narinç ise “ Öğrenci arkadaşlarımız arasında yapılan sanatçı seçimleri anketinde ülkemizin önde gelen duayen sanatçısı Leman Sam ön sıralarda yer aldı. Leman Sam konserinden sonra gerçekleştireceğimiz Sevgi Şöleni ile de Malatya’nın kültürel ve sosyal yaşam alanında bir dinamizm yaratmayı hedefledik” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız