SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konser Hazırlığına Başlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:32
Konser Hazırlığına Başlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Musiki Cemiyeti yeni dönem konser çalışmalarına başladı. İlk konser Polis Haftası’nda verilecek. 

Malatya Musiki Cemiyeti çalışmalarını Koro Şefi Selahattin Yalçınkaya, yönetiminde dernek binasında sürdürüyor. Malatya Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, “Bu yıl Nisan ayından başlamak üzere Haziran ayının sonuna kadar konser vereceğiz. İlk konserimiz Nisan ayının ilk haftasında olacak. Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile vereceğiz. Bir değişiklik olmaz ise konserimiz iki bölümden oluşacak. Konserin ilk bölümü koromuz verecek, ikinci bölümde ise TRT sanatçıları yer alacak. Şuanda 70 kişilik bir kadromuz var. Koromuzu Kültür Bakanlığı Elazığ Devlet Klasik Trük Müziği Korosu’nun hem koro şefi ve ses sanatçısı Selahattin Yalçınkaya yönetecek. Mayıs ayında Orhan Gencebay Konseri çalışmamız var. Haziran ayında da yine TRT sanatçıları ile bir etkinliğimiz olacak. Haziran ayının sonuna kadar konser çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yıldırım, Malatya Musiki Cemiyeti’nde SODES Projesi kapsamında Çocuk Korosu oluşturduklarını belirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Malatya Musiki Cemiyeti Koro Şefi Selahattin Yalçınkaya ise, bir dönem görev yaptığı Malatya Musiki Cemiyeti’nde yeniden görev almaktan mutlu olduğunu belirterek, güzel ve önemli çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız