SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konser Programı Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:58
Konser Programı Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Bu yıl 20.si yapılacak Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’ndeki sanatçıların programı belli oldu. 
 
Malatya Belediyesi bünyesindesi Kültür A.Ş.'nin Genel Müdürü Murat Nalçacı yaptığı açıklamada; "4-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında tüm halkımızı Mişmiş Park Fuar Alanı’nda yapılacak olan festivalimize bekliyoruz. Festivalimizin ilk günü, Müslümanlar açısından önemi çok büyük olan Berat Kandili’ne denk geliyor. Bu nedenle gecenin önemine binaen Kur’an-ı Kerim Ziyafeti programı gerçekleştiriyoruz. Programa, Güney Afrika’dan Abdurrahman Sadien, Mısır’dan Memduh Cude Saad, İran’dan Emir Hüseyin Haydari ve Malatya’dan Ahmet Tayyar katılacak. Ben şimdiden bütün vatandaşlarımızı bu geceye davet ediyorum" dedi.
 
Fuarda sahne alacak sanatçıların programı şöyle;
 
"4 Temmuz Çarşamba; İbrahim Sadri, 5 Temmuz Perşembe; Latif Doğan, 6 Temmuz Cuma; Seksendört, 7 Temmuz Cumartesi; Songül Karlı ve Selahattin Alpay, 8 Temmuz Pazar; Alişan"
 
Türk Yıldızlarının Gösterisi
 
Fuarın son gününde  "Türk Yıldızları" Malatya’da gösteri yapacak. Gösteri ile ilgili bilgiler aktaran Nalçacı; "Festivalimiz kapsamında Türk Yıldızları’nın gösterisi olacak. Mişmiş Park Fuar Alanı’nda 8 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de yapılacak olan bu muhteşem gösteriye tüm halkımızı davet ederek, kesinlikle böylesi bir görsel şöleni  kaçırmamalarını diliyorum" dedi. 
 
Giriş Ücretsiz
 
Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Mişmiş Park girişi ve konser izlemenin yayalara ücretsiz olduğunu, otomobillerden 5 TL otopark ücreti alınacağını bildirdi. Bu yıl İstanbul’da kayısı yürüyüşü yapılmayacağını belirten Nalçacı, "Bu yıl kış mevsiminin geç sürmesi nedeniyle kayısının geç çiçek açıp meyvenin de geç olgunlaşmasından dolayı, İstanbul’daki kayısı yürüyüşü gerçekleştirilmeyecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız