SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konser ve Eğlence İptal Edilmeli'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:39
'Konser ve Eğlence İptal Edilmeli'
A- A+ PAYLAŞ
 
Gaziantep'teki terör saldırılarına tepki gösteren Saadet Partisi il başkanı Mehmet Asiltürk, hafta sonunda Hekimhan'da ve Girmana'da yapılacak olan festivallerin konser ve eğlence programlarının iptal edilmesini istedi.
 
Asiltürk'ün açıklaması şöyle:
 
Son günlerde artan terör olaylarında her gün şehit haberleri ile evlere ataş düşmekte, evlatları olan anne baba ve kardeşlerin akılları çocuklarında kulakları haberlerde, Gaziantep’te alçakça yapılan bombalı saldırıda 9 vatandaşımız şehit oldu 69 kişi yaralandı, Şırnak’ta göreve giderken kaza yapan minibüste 9 askerimiz 1. Korucu şehit 4 askerimiz yaralı dün Şemdinli’de hainlerin saldırısında 5 askerimiz şehit 7 askerimiz yaralı bu gün ne olur bilemeyiz, saadet partisi olarak Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz, yakınlarına sabır diliyor ve BU ALÇAK SALDIRILARI YAPAN VE YAPTIRANLARI LANETLİYORUZ.
           
Her gün şehit haberleri gelirken ocaklara ateş düşerken; ilimizde daha önceden planlanan Hekimhan ilçesinin 4. Ceviz maden ve kültür festivali 24-25 Ağustos yine Hekimhan ilçesi Girmana beldesi 3.Girmana kültür ve dayanışma şenliği 25 Ağustos tarihlerinde icra edileceği belirlenmiştir.    Saadet partisi olarak son üç günde teröre 24 Şehit, 80 yaralı kardeşimiz var iken ilçe ve beldelerimizde yapılacak olan festival ve şenliklerin konserlerinin Şehit ve Yaralı kardeşlerimize hürmeten iptal edilmesini Organizasyon yapan yetkililerden talep ediyoruz. Çocukların, gençlerin Şehit olduğu yaralılarımızın canı ile uğraştığı bu günlerde yakınlarının ateş düştüğü yeri yakar misali yandığı bir günde sanatçılara konser verdirerek eğlenmek vicdanlara sığmaz.
           
Hekimhan festivaline CHP genel başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun da katılacağı açıklanmış ana muhalefet partisi genel başkanının olduğu bir ortamda konser düzenlenmesinin doğru olmayacağını bu konuda sayın genel başkanın da gerekli hassasiyeti göstereceğini ümit ediyoruz.
           
Her iki organizasyonunda önceden belirlenmesi sebebi ile yapılan duyurunun tekrarlanarak konser bölümünün iptal edildiğinin kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız