SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konserde Doyasıya Eğlendiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:51
Konserde Doyasıya Eğlendiler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’nın Darende ilçesinde 59. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivalinin 2’nci gün akşamı kapsamında düzenlenen konser ilgi gördü. 
 
Etkinliğe, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Güreş ağası Nuri Çomu, dışarıdan gelen Darendeli bir çok iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Başkan İsa Özkan, festivalin temel amacının yılda bir defa da olsa hemşehrileri bir araya getirmek olduğunu söyleyerek, "Darende’deki bu manevi hava, kardeşlik, güçlü bir bağ ile hemşehrilerimizi kaynaştırmaktadır. Darendeli başarılıdır, çünkü çalışkandır, dürüsttür, baba ocağına düşkündür" dedi.
Milletvekili Mücahit Fındıklı da, Darende’nin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne uyan herkesin başlara taç edildiğini ifade ederek, "Bu güzellikleri Darende’yle, ilçeye hizmet eden, gönül veren yurdun dört bir yanından koşup gelen iş adamlarıyla paylaşmak bir şereftir" şeklinde konuştu.
 
Bu arada, güreş alanındaki konserde sahne alan sanatçılar vatandaşları coştururken, Yağız, Cengiz Özkan ve Oğuz Aksaç’ın söylediği şarkılara eşlik edenler, halay çekerek eğlendi.
 
Sanatçılara çeşitli hediyelerin verildiği programda, festivale katkıda bulunan iş adamlarına plaketler verildi bal ve yemek yarışmalarında dereceye girenlere çeyrek altın ve plaket verildi. Gecenin bitiminde havai fişek gösterimi sunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız