SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konserleri İptal Edin!'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, şehitler verilirken Kayısı Festivali dolayısıyla düzenlenen konser programlarına tepki gösterdi ve iptal edilmesini istedi.

Asültürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Malatya Belediye Fuarcılık A.Ş tarafından 14 Temmuz tarihinde 18. Düzenlenecek olan fuar ve kayısı festivalinin programı kamuoyuna açıklandı. Saadet partisi olarak son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten dolayı gerek mavi Marmara gemisine katil İsrail tarafın dan yapılan saldırı ayrıca İskenderun deniz ikmal birliğine yapılan saldırı da ilimizin verdiği şehitler ve son dönemde artan terör olaylarında yola çıkarak pkk ve dış güçler ülkemizi kana bulmak istemektedirler. Gün yok ki şehit haberleri olmasın yurdun dört bir tarafına şehit haberleri gidiyor. Böyle bir ortamda havayi fişek atıp şarkı dinleyen zihniyet, kiraz festivalinde bir gün konseri iptal edip ikinci günü de güya düşmanı sevindirmemek için konser programı yapan zihniyet 14 Temmuz da 5 gün süre ile 10 sanatçının sahne alacağını kamuoyuna duyurmuşlardır.

Belediye başkanına, şirket yöneticilerine ve AKP idarecilerinin ve milletvekillerinin söylemleri ile icraatlarının birbirlerine uyumlu olmasını bekliyoruz. Şehitlere alakalı yaptıkları konuşmalarda haklı olarak üzüntülerini belirtirken, fuar gecelerine bu konserlere nasıl katılacaklar.

Ülke toprakları için canını seve veren şehit askerlerimizin şahadeti hürmetine ateşin düştüğü yeri yaktığı şehit ailelerine saygıdan bu yılki fuarda sanatçı programını iptal edin. Hem üzüntü hem eğlence bir arada olmaz ‘’YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN Y DA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN’’ alacağınız karar gerçek yüzünüzü gösterecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız