SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konservatuara Ön Kayıtlar Başladı

0
Güncellendi - 2016-08-31 19:10:10
Konservatuara Ön Kayıtlar Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda kurulan Türk Müziği Konservatuarı’na (MBTMK) öğrenci alımı için ikinci kez düzenlenecek olan yetenek sınavı ön kayıt başvuruları başladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal-kültürel ve sanatsal etkinlikleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Daha önce MABESEM Kapsamında düzenlenen enstrüman ve şan kursları ile saz ve söz sanatçılarının yetişmesine verilen katkılar, şimdi de konservatuar eğitim sınıflarına dönüştürüldü.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde ilk kez eğitime başlayacak olan Türk Müziği Konservatuarı’na ilk olarak Nisan ayı içerisinde yetenek sınavı yapılarak 20 öğrenci alındı. 40 öğrenci ile eğitime başlayacak olan Türk Müziği Konservatuarı yetenek sınavı için, ikinci kez ön kayıt başvurusu alınmaya başlandı.

Son başvuru 10 Eylül 2016

Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Konservatuarı yetenek sınavı ön kayıt başvuruları, Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde 10 Eylül 2016 tarihe kadar sürecek. Adaylar, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği alanlarında başvuru yapabilecek. En az lise ve dengi okul mezunu adayların müracaat edebileceği sınav sonucunda 10 kişi Türk Halk Müziği, 10 kişi de Türk Sanat Müziği alanında olmak üzere toplam 20 asil 5 de yedek öğrenci belirlenecek.

Adaylar kayıt için gerekli evrakları Sanat Merkezi öğrenci işleri (0422) 377 12 42 nolu telefonu arayarak öğrenebilirler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız