SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konsomatris Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Polis, pavyonlarda konsomatris ve birahanelerde garson olarak çalışan kadınların barındığı yerlerde arama yaptı. Aramalarda 2 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, sustalı bıçak ve esrarlı sigara ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"24/10/2007günü ilimizde faaliyet yürüten pavyon, birahane ve benzeri yerlerde çalışan bayanların barınmak için kullandıkları otel pansiyon ve toplu ikamet mekânlarında uyuşturucu ve benzeri maddeler ile mekan sahipleri ve müdavim müşterilerin üzerlerinde bulundurmak istedikleri silah, bıçak ve benzeri suç unsuru eşyaların ele geçirilebilmesi amacı ile Malatya 2.Sulh ceza mahkemesinin kararına istinaden Pavyonlarda Garson ve Konsomatris olarak çalışan bayanlar ile birahanelerde garson olarak çalışan bayanların barındığı otellerde,
Fuhuş ve Fuhuşla Mücadele ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili olarak, ilimizde faaliyet gösteren Pavyonlarda çalışan bayanların konakladıkları yerlerde ilgili mahkemeden alınan arama kararı ile yapılan aramada;

A. K. ve S. K. isimli şahıslardan 1 Adet 7,65mm.çapında Ruhsatsız Browning marka tabanca ele geçirilmiş,

D. Ö. isimli şahıstan 1 Adet 7,65mm.çapında MAB marka Ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Birahanede çalışan bayanların kaldığı, otelde yapılan aramada, U.Y. isimli şahıstan 1 adet woltran marka kuru sıkı tabanca, K. E. isimli bayandan tütüne karıştırılmış bir sigaralık esrar maddesi, B. K. isimli bayandan 1 Adet Sustalı bıçak ele geçirilmiştir.

Ekiplerimizce yapılan arama sırasında toplam 44 kişinin GBT si sorulmuş ve S. B. isimli bayanın arandığı tespit edilmiştir.

Yapılan uygulamada toplam 2 Adet Ruhsatsız tabanca,1Adet Kuru sıkı tabanca,1 Adet Sustalı bıçak, tütüne sarılmış esrar maddesi ve bunların şüphelisi olan toplam (6) kişi yakalanmıştır.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız