SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konteyner Kent' Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:45:10
'Konteyner Kent' Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

İlk etapta Suriyeli mülteciler için kullanılacak olan Malatya Beydağı Konaklama Tesisi‘nde (MABEK) görev yapacak resmi kuruluş çalışanlarına eğitim seminere verildi. 

İl Genel Meclisi Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü adına konuşan Bülent Sekmen, merkez Fatih Köyü, Vagon Fabrikası arkasına kurulan konteynır kent MABEK’de görev yapacak resmi kuruluş çalışanlarına eğitim seminer için bir araya gelindiğini ifade ederek, “Gerek ilimiz ve gerek yurdumuz, beklenmeyen ani afetlerle her an yüz yüze gelmektedir. Afet ve Acil Durum Başkanlığı, ülkemizde bir takım illerimizi bölge seçerek, her an afetlere hazırlıklı olmamız için bir takım tesisler yapmışlardır. Bunlardan bir tanesi de ilimizde bulunmaktadır. Malum, ilimizde de yapılan konaklama tesisinde ilk etapta Suriyeli mülteciler kalacaktır. Sayısının 200 bin’i geçmesi nedeniyle ilimize de gelecek ve barındırılacak Suriyeli mülteciler bu konteyner kentte kalacaklar" dedi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde görevli Doktor Ümit Topçu da, sinevizyon eşliğinde, toplu yaşam alanlarında bulaşan hastalıklar konusunda seminer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız