SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kontrol Şart"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:52:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya Süt ve Yem Analiz Laboratuarı’nın kurulacağı bildirildi. 

Malatya İli Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, yapmış oldukları projelerden söz ederek, “Fırat Kalkınma Ajansı’na (FKA) Süt ve Yem Analiz Laboratuarı olarak verdiğimiz projemiz kabul edilip sözleşmesi imzalandı. Proje bedeli 847 bin TL olup, amacımız hayvanlarımızın yiyeceği yemleri laboratuarımızda inceleyip daha sağlıklı yem yemesini sağlamak ve daha kaliteli süt elde etmektir. İleriki aşamalarda soğuk zincir eşliğinde toplanan sütümüzü isteyen ve anlaşabileceğimiz firmalara vererek pazar payımızı Malatya olarak arttırmaktır” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ise, “Temel gıda maddelerinin başında yer alan ürünlerin ham maddesi niteliğindeki sütün, sağlıklı yem yiyerek beslenen hayvanlardan elde edilmesi için kontrol şart. Süt ve Yem Analiz Laboratuarı’nın kurulması için yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyorum. Kontrolün olmadığı yerde başarıya ulaşmak zor. Yönetiminizin çabalarını, Malatya’da sağlıklı süt üretimi için yaptığı çalışmaları gözlemliyoruz. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak üzerimize düşecek görevleri seve seve yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız