SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kontrolsuz' Kavşakta Yine Kaza: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-11-23 01:59:13
'Kontrolsuz' Kavşakta Yine Kaza: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kavşakta meydana gelen ve iki otomobil ile bir kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı Güngör Caddesi üzerindeki kavşakta meydana gelen kazada Mehmet Mustafa K. idaresindeki 44 PE 619 plakalı otomobil, Murat U. yönetimindeki 44 BR 211 plakalı otomobil ile Murat K. yönetimindeki 38 GF 013 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonet yan devrilirken, diğer araçlarda da büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazada hafif yaralanan araç sürücülerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. 1 yaralı ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılırken, 2 yaralı ise ayakta tedavi edildi.

VATANDAŞ TEPKİLİ..

Bu arada, Fahri Kayahan Bulvarı Güngör Caddesi'nin Çırmıhtı Yolu'na bağlandığı kavşakta, herhangi bir düzenleme, sinyalizasyon sistemi bulunmadığı için sık sık kazalar meydana geliyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, konuyu ilettikleri Büyükşehir Belediyesi ile Trafik yetkililerinin soruna ilgisiz kaldıklarını belirttiler ve "Burada meydana gelen- gelecek her kazanın sorumlusu, kavşağı güvenli hale getiremeyen 'ilgisiz' ilgililerdir" diye konuştular.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

kaza

MALATYA'DA KAVŞAKTA YAŞANAN ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI. (İHA/MALATYA-İHA)

kaza2kaza4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Alican (7 yıl önce)
    Eş dost akraba taraftar 10 kişi gerekirken binlerce alıyorsun belediyeye sonrada çalıştırmıyorsun nede olsa torpille hatırla gelen adamın ardı kuvvetli olurmuş.Çalıştırmak sa hak getire.Kalan bir kaç gariban kimsesizde koskoca malatya coğrafyası nereye koştursun.yol açtın yarım kavşak içler acısı..Topsöğüt t.özal mah bir yıldır çarşıya gelmek için önce dileğe kadar gidip.sonra tekrar aynı yere dönüyoruz.üç km yolu on km yaptınız.Neymiş efem demir yoluna ucube köprü üst geçit yapıyoruz.İş bilenin kılıç kuşananındır derler.Siz hala 15 temmuz tamtamlarını çalıp durun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (7 yıl önce)
    Her taraf delik deşik iken elif ve vav heykeli dikmiş onuda yüzüne gözüne bulaştırmışsınız çiğköfteci tabelası gibi olmuş keşke deve heykeli dikseydinoz nerem doğruki derdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerede bu heykel
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet YİĞİYCAN (7 yıl önce)
    Şehir kimlere emanet edilmiş .Proje geliştirme,Planlama ve Uygulamayı bilmeyen kim varsa onlara emanet. YAZIKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Kanalboyu düzenlenmesi yapıldıktan sonra burası Motorsikletlerin ve lüks arabaların yarış pistine döndü, her an ölümlü kaza olabilir... mutlaka plastik hız kesici kasisler konulmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    çilesiz çarşı market kavşağı ve güngör caddesindeki tüm kazaların vebali belediyededir. vatanadaş olarakda aslında yolu kapatarak tepkimizi koymalıyız. yazık günah. hergün kaza oluyor.trafik özalperde çalışma yapılan yola radar koyuyor. ne kadar mantıklı değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (7 yıl önce)
    utanmadan sabah okul önüne park eden velilere öğretmenlere kaldırım işgalinden ceza yazdılar fahri kayhanda trafik can güvenliği umurlarında değilki
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedrettin Hikmet (7 yıl önce)
    Bu kavşak tam evimizin karşısında, her hafta o kavşakta kaza meydana gelmekte. Normalde yeni açılan yol ve onun karşısındaki yol tali yol; diğer yol ise ana yol. Ancak tali yolun tabelaları devrilmiş durumda, yani herkes kendini anayolda sanıyor. Bu durumda da geçiş üstünlüğü önemli ancak bu kuralları da sürücüler bilmiyor. Yol inanılmaz kötü, her yanı delik deşik. Bu durum kazayı kaçınılmaz yapıyor. Şimdiye kadar onlarca kaza oldu. Trafik polisi geliyor tutanaklar tutuluyor. Hiç bir şey değişmiyor. Halbuki kavşakta alan çok geniş ve asfalt genişletilebilir. Ortaya bir ada bırakılsa problem kendiliğinden çözülür. Böyle acı kazalarda meydana gelmez. Umarım bu mesajlar boşa gitmez de duyarlı yetkililere ulaşır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Uyumaya devam Malatya iyi uykular
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    siz kimsiniz ki bu kadar insanın canını çoluğunu çocuğunu tehlikeye atma yetkisini buluyosunuz kendinizde. 98 yılından beri bu yol yapılıyo. kaç insan öldü haberiniz varmı ? ve çoluğu çocuğu ezip öldürenler hepsi hala sokaklarda ama ölenlerin gidin anasına bakın hergün mezarlıkta.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Kanal furyası devam edi ..para çok olunca bacaklara yağ sürülür. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Un, şeker, yağ ve helvacı olduğu halde neden helva yapamıyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Sürücü hataları göz önüne alınmalıdır.herkes birbirinin hakkına riayet ederse kazalar minimize edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    Fahri Kayhan cad.kadar rezil düzensiz plansız bir cad.örneģi yok.yan kaldırımlarda tır gider.ortaya yapılmakta olan güya kanal.kanaldan çok harık.bunların heriki yanında aydınlatma diekleri.ve kanal kenarında yürüş yeri.ancak iki kişinin yan yana yürümesine imkan yok.çok dar.patika gibi.yani tam bir rezalet. tez elden o kaldırımları söküp bir veya birbuçuk metre her iki taraftan alın.yani dışardan biri gelip görse ne diyecek? yav ne diyeyim herşey berbat.nikah salonunun önü tam bir curcuna nasl kavşak.trafik ışık ları koymuşlar çalışmıyo.neyi bekliyosunuz bari onu aktif hale getirin.sürekli kaza oluyor.en iyisi çağırsınlar Antep veya Kayseri belediyesinden işi bilenleri yapaınlar.rica etsinler biz beceremiyoz herşeyi berbat ettik diye .çünkü Malatya belediyelrinde olmaz olmaz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (7 yıl önce)
    Bizde bir laf var.Kızım benim adım REŞİT ha sen söyle ha sen işit.Anlayan anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • on numara olmuş bu söz,anlayana
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    Bu bir kaza değil Bu bir Cinayettir. Büyükşehir ve Yeşilyurt belediye başkanları her fırsatta prestij yolu dedikleri bu yolda olan adam öldürmeye tam teşebbüs ile cinayetle sonuçlardan kazalardan sorumludur. Bu şehrin hakimleri savcıları Allah için işlenen bu cinayetlere dur diyiniz ve sorumluları hakkında işlem yapınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (7 yıl önce)
    Süsleme ile anitlarla kanallara göz boyama varken ne gerek var kaldırıma yola. Kaza olmuş kime ne? Lale devri sanki. Vatandaş kimin umurunda. Araç gidecek yol yürüyecek kaldırım yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul Şerif YİĞİT (7 yıl önce)
    Belediyenin hangi yaptığı yol düzgün ki orada düzgün olsun. Fahri Kayahan da öyle bir yol yaptı ki. Kavşak falan yok. Arabanın önü bir yolda arkası bir yolda kalıyor. Bugün kavşakta beklerken arabanın teki gelip vurdu. Lanet olsun bu yola olur verene
    0
    0
    Yanıtla