SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konu Çarpıtıldı..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, katıldığı bir televizyon programında eski belediye başkanı Cemal Akın'a ilişkin olarak söylediği sözlerin çarpıtıldığını öne sürdü ve "Benim ağzımdan kesinlikle eski başkan döneminde yolsuzluk yapıldı lafı çıkmadığı gibi ima dahi etmem söz konusu değildir."dedi.

Öz'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"18 Aralık 2010 tarihinde ER TV’de Canlı yayın konuğu olduğumda izleyiciler vasıtasıyla sorulan sorulardan bir tanesi de doğu garajı ile ilgiliydi. Bende politik bir cevap yerine tüm Ak Parti Teşkilat mensuplarının da, Malatya kamuoyunun da gördüğü bir konuyu dile getirdim. Yalnız bu konu bazı mihraklar tarafından çarpıtılmıştır. Ben oradaki konuşmamda eski hal binasının 50 trilyonun üzerinde bir rakama satıldığını ama bu paranın rantabl kullanılmadığını fizibilitesi yapılmamış yatırımlarda kullanıldığını, bu yatırımlardan; doğu garajının şu anda kullanılmadığını, hal binasının yeni belediye yönetimince altyapı dahil olmak üzere birçok eksiğinin sonradan tamamlanılmaya çalışıldığına, kanal boyu cadde düzenlemesinin sonradan yeniden birçok düzenlemenin yapılmak zorunda kalındığını belirtmek istemiştim. Maksadım bir kişiyi hedef almak olmamıştır. 2,5 saatlik bir TV mülakatından bir soru üzerine belediyecilik hizmetleri kıyaslaması yapılmıştır. Zaten partimiz de daha iyi belediyecilik yapılabilmesi daha rantabl çalışma yapılabilmesi için başka bir arkadaşımızı aday göstermiş ve halkımızda partimizin bu tercihini onaylayarak mevcut başkanı belediye başkanı seçmiştir. Her iki başkanımıza da hizmetleri için teşekkür ederiz. Benim ağzımdan kesinlikle eski başkan döneminde yolsuzluk yapıldı lafı çıkmadığı gibi ima dahi etmem söz konusu değildir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız