SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konu: "Önleme Dinlemeleri"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:19
Konu:
A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başmüfettişi Yunus Nadi Kolukısa Malatya’da “Türkiye’de Önleme Dinlemeleri” adlı konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Alınan bilgilere göre; İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen konferansa HSYK Başmüfettişi Yunus Nadi Kolukısa konuşmacı olarak katılacak. Konferansta konunun “Türkiye’de Önleme  Dinlemeleri” olduğu belirtildi.

Konferansın 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da üniversite kampusu içindeki Hoca Ahmet Yesevi Salonu’nda başlayacağı belirtildi.  

MALATYALI…

Malatya'da 1972 yılında dünyaya gelen Yunus Nadi Kolukısa, sırasıyla Derme İlkokolu, Atatürk Ortaokulu ve Turan Emeksiz Lisesi'ni bitirdi. Daha sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1994 yılında hakim adayı olarak girdiği meslekte Başyayla, Karaman, Horasan, Erzurum Dursunbey ve Balıkesir Cumhuriyet savcılıklarında bulundu. 2005 yılında Adalet Müfettişliğine atanan Yunus Nadi Kolukısa, 2011 yılında Yargıtay Cumhuriyet savcılığı görevine getirildi. Kolukısa'nın son olarak geçtiğimiz yıl Nisan ayında Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başmüfettişi olarak ataması yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız