SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konu Vatandaş Memnuniyeti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş.(MOTAŞ) personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

 MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, İş Güvenliği A Sınıfı Uzmanı Dr. Haldun Turan ile MOTAŞ personelinin katıldığı seminer, Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı.

 Hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini belirten Genel Müdür Hasan Alıcı, her ay düzenli olarak eğitim faaliyetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Alıcı, şu ana kadar çalışanlarına yönelik; stres yönetimi, ekonomik ve güvenli sürüş, şirket içi iş kalitesi ve verimliliği artırma, beden dili ve iletişim, sosyal yaşamda pozitif düşünce ve iletişim, toplu taşımada bilinmesi gerekenler ve ergonomi konularında eğitim programları düzenledikleri ifade etti. Alıcı, “Tekrar tekrar vurguladığımız konu vatandaş memnuniyetidir. Hizmette önceliğimiz budur. Çalışmalarımız aynı paralelde devam edecektir” dedi.

 İş Güvenliği A Sınıfı Uzmanı Dr. Haldun Turan, “iş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ile ilgili sinevizyon eşliğinde seminer verdi. . Bir MOTAŞ çalışanını sahneye alarak diyaloglar kuran Turan, personele “Biz ne satıyoruz” sorusunu yöneltti. Salondan ‘memnuniyet’ cevabının gelmesi üzerine de, bu cevaba alkış istedi.

 MOTAŞ personeline yönelik olarak gruplar halinde verilen ve gün boyu sürecek olan eğitimin “OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” standardını taşıdığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız