SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konukçu Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:03:11
Konukçu Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesi eski Belediye Başkanı Halit Konukçu’nun cenazesi toprağa verildi. 

Malatya’nın Arapgir ilçesi eski Belediye Başkanı Halit Konukçu’nun (60) cenazesi için kalabalık bir katılımla ilçe merkezinden Tekke mezarlığına kadar beş kilometrelik araç konvoyu oluştu. Cenaze törenine İstanbul’dan, Ankara’dan, Malatya’dan ve Elazığ’dan çok sayıda sevenleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları katıldı.

Arapgir Tekke Mezarlığında toprağa verilen Halit Konukçu 1999-2009 yılları arasında iki dönem ANAP ve AKP’den Arapgir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş, 2009 seçimlerinde de CHP'den aday gösterilmişti.

Konukçu 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Arapgir Belediye Başkanlığı adayı olarak açıklanmıştı. Cenazede MHP İl Başkanı Arif Yıldız ile partililerde hazır bulundu.

Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP İl Başkan Yardımcıları Selim Çağlar ve Hacı Bayram Yılmaz ile partililer Arapgir ilçesindeki taziye evine giderek Konukçu’nun yakınlarına başsağlığı dileklerini sundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız