SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konukevinde Yemek İkram Edildi

0
Güncellendi - 2017-04-26 12:39:55
Konukevinde Yemek İkram Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından, Miraç Kandili dolayısı ile İnönü Üniversitesi tarafından işletilen "Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi"nde kalan ve tedavi gören misafirlere yemek ikram edildi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın; "Bir bağışımız tarafından şube başkanlığımıza bağışlanan 3 adet adak kurbanı tarafımızca da sayın Rektörümüzün önderliğinde faaliyetine devam den Hasta ve Hasta Yakınları Konukevine bağışlandı. Bağışı ulaştırdığımızda yapılan çalışmaları gören değerli bağışçımız adak kurbanının bağışlamanın dışında Miraç Kandili münasebeti ile dağıtılacak yemeği de bağışlamayı teklif ederek o gün dağıtılacak yemeği de üstlendiler. " dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ahmet Kızalay ise konuşmasında; "Her alanda faaliyet gösteren Türk Kızılayı’nın almış olduğu adak kurban bağışlarını Üniversitemizde "Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi" nde değerlendirmek istemeleri ve burada Türk Misafirperverliğine ihtiyaç duyan misafirlerimizin yanında olmayı talep etmesi bizim tarafımızdan da mutlulukla karşılanmıştır. Göreve geldiğimizden bu yana üniversitemizi şehrin dinamikleri ile özdeşleştirmeye çalışmaktayız. Bu çabalarımızın bu şekilde karşılığını bulmak doğru yolda olduğumuzu da göstermektedir. Gördüğünüz gibi gerek çevre illerden gelen hasta yakınları gerekse İdlip’ten bombalar sebebi ile vücudu yanan bazı organları zarar gören Ahmet Al Hasan, Luay Karende gibi mink misafirlerimiz burada bizlerin destekleri ile ayakta durmaktalar. İnşallah yakın zamanda bu konukevimize ek olarak MİAD tarafından yeni bir konukevi inşasına daha başlanılacak ve bu konukseverlik artarak devam ettirilecektir. Bu bağışları sebebi ile gerek bağışçılara gerekse Türk Kızılayı’na teşekkür ediyoruz." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Esn (6 yıl önce)
    Emeğinize sağlık çalışmalarınızda başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.M. Umut Yalçın (6 yıl önce)
    Türk Kızılayı olarak Konukevinde ilgiye ihtiyaç duyan hasta yakınlarına gösterilen misapirverlik ve faaliyetler sebebi ile İnönü Üniversitesinin yanında olmamamız imkansızdı. Değerli bağışcımızın kurban adakları ile yapılan yemekleri dağıtmak mutluluk verici oldu.
    0
    0
    Yanıtla