SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konuşacak Çok Şey Var Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 22. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Anemon Otel'de düzenlenen geceye, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve İhsan Koca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, akademisyenler, oda ve dernek başkanları, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile gazeteciler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Konuşacak çok şey var ama cesaretim el vermiyor. Herkese mutlu geceler ve mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, basının kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, "Halkın sesi olan, halkın sorunlarını dişle getiren basın, her zaman bizler için önemli. Gerçekten hem halkın sesi olduğu kadar, hem şehrin sorunlarını dile getiren, bizlere belki göremediğimizi görme imkanı sunan basınımız ne kadar güçlü olursa, ben o kadar şehrimizin kazanacağı inancındayım" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, basının kamu görevi yaptığını belirterek, "Nasıl ki, Milletvekili, Belediye Başkanı kamu görevini ifa ederken, basın işiyle iştigal eden siz değerli arkadaşlarda birer kamu görevi yerine getiriyorsunuz" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Ben inşallah 222'leri de kutlarsınız diyorum. Türkiye'nin aydınlık yarınlarında sizler tarafsız ve ilkeli habercilik yaparak, en güzele imza atmaya gayret ediyorsunuz. Malatya bu manada da bölgede en önemli illerden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca da, basın mensuplarına başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, "Bir meslek kuruluşunun 22. yılını tüm mensuplarıyla bir arada kutlamaları sevindirici bir gelişme. İnşallah daha nicelerinde hep birlikte oluruz. Tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıcılığa imza atacağınıza inanıyorum" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, "Önünüz aydınlık, işiniz hep iyi olsun. Ekmeğinizi kazanın ve mücadele edin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde kurslarını tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Gece düzenlenen müzik programının ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız