SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konuşacak Çok Şey Var Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da futbolcuların notere giderek, daha sonra hak kaybına uğramamak için sözleşmelerini feshedebilmelerine ilişkin ön işlem yaptıkları öğrenildi.

Noterde işlem yapan futbolculardan Alper Akıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Üzgünüm. Ben 4 yıldır varda da yokta da buradaydım. Malatya'nın silkeleneceğini düşünerek, geldim. Herkese bu takıma transfer yapılması gerektiğini yoksa zorluk çekeceğini söylemiştik. Bu işte tecrübelerimize dayanarak, söylemiştik. Neticede bu duruma geldik" dedi.

Malatyaspor'un bazı kişilere rant kapısı olduğunu ileri süren Akıcı, "Malatya'da doğru şeyler konuşulmuyor, ben bunu gördüm. Basına farklı şeyler konuşuluyor. Sezon başında ek bir ödenek verilse ve transferin önü açılsaydı, Malatyaspor'da daha iyi yerlere gelebilirdi. Belediye Başkanımız sezon başında destek verdi. Ancak üzerine düşenin daha fazlasını yapabilirdi. Malatya'da böyle bir güç var ama kullanılmak istenmedi. İş adamları da pireye kızıp, yorganı yaktılar. Biz büyük camiayız deniliyor, bu da öyle değil. 40. yılında UEFA dediler, takım küme düştü, 44. yılında şampiyon dediler, takım bir alt kümeye daha düştü. 5 yıldızlı Malatya dediler, yıldızın birisi kaydı. Konuşulacak çok şey var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor. Maalesef Malatyaspor içten içe kemirildi. Malatyaspor'un iyi olmamasından rant sağlayanlar var. Ben, 4 yılımı verdim ve burası ikinci vatanım oldu. Bu bölgenin yapısını biliyorum. Yiğit düştüğü yerden kalkar dediler, maalesef yiğit düştüğü yerden kalkamadı, üzerine asfalt döküldü"
dedi.

Takımın forvet oyuncularından Ergün Cengiz ise, 6 yıldır Malatya'da olduğunu ve bu şekilde ayrılmanın kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "Malatyaspor gibi büyük bir camianın bu durumda inanılır gibi değil. Ben, takımın çok iyi günlerini gördüm. Malatyaspor'u bu durumda bırakmayı hiç istemedim. Malatyaspor'u en iyi şekilde bırakıp, gitmek isterdik. Herkes bu durumdan çok üzgün. Kolay bir şey değil. Futbolcu olarak elimizden gelen bir şey yok. Buranın en iyi günlerini, en kötü günlerini yaşadım. Üzgünüm. Önümüze bakacağız. Malatyaspor'un bu durumlara düşmesinin tek nedeni sahipsiz kalmasıdır" diye konuştu.

Malatyaspor'da halen Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile futbolcu Celil'in sözleşmelerini feshettikleri, diğer futbolcuların ise hak kaybına uğramamak için notere giderek ihtar işlemi yaptıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız