SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konuşmacı İnönü'nün Torunu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:00
Konuşmacı İnönü'nün Torunu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü, ölümünün 40. yılında hemşehrimiz 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’yü anıyor. 21 Aralık Cumartesi saat 12.00’de Belediye Konferans Salonu’nda yapılacak anma programına İsmet İnönü’nün torunu CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan ile tarihçi –yazar Sinan Meydan’ın katılacakları bildirildi.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen ve İsmet İnönü’ye saldırıların artarak devam ettiğini belirten CHP İl Başkanı Enver Kiraz, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“İsmet Paşamızı anmak için 21 Aralık Cumartesi Günü saat:12.00’de Belediye Konferans Salonu’nda bir araya geleceğiz. İsmet İnönü ve Demokrasi konulu etkinliğimize konuşmacı olarak daha önce partimizde genel sekreter yardımcılığı, genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan, İnönü’nün torunu ve Ankara Milletvekilimiz Ayşe Gülsün Bilgehan ile son dönemlerde kaleme aldığı kitaplarla gündem yaratan, Atatürk ve İnönü ile ilgili asılsız iddiaları belgeleriyle çürüten, Cumhuriyet tarihi ve demokrasi adımlarını gündeme taşıyan tarihçi yazar Sinan Meydan olacaktır.

Son dönemlerde İsmet İnönü’ye yönelik saldırılar artarak devam etmektedir. Cumhuriyet değerleriyle barışık olmayanlar, Cumhuriyete karşı tavırlarını direk söyleyemeyince, İnönü’nün ismini kullanıp ağır eleştiriler dile getirmektedirler. Türkiye’nin en önemli devlet, adamı, kurtuluş savaşının eşsiz kahramanı, Lozan fatihi İsmet İnönü’yü ağızlarına almak en son bu kişilere düşer diyor ve her yıl İsmet Paşamızı daha büyük katılımla anıyoruz.

İl örgütümüz göreve geldiği günden bugüne kadar çok sayıda etkinlik gerçekleştirerek toplumsal duyarlılığı artırmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda Cumartesi günü Saat 12’de Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğimiz İnönü’yü anma etkinliğine tüm halkımızı davet ediyor, saygılar sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız