SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konuşmacının Laptopu Gitti!

A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenevi'nde bir firma tarafından düzenlenen toplantının konuşmacısının dizüstü bilgisayarının çalındığı, polisin araştırmaya başladığı bildirildi.

Bir bitkisel ilaç firmasının Öğretmenevi’nde düzenlediği seminerin konuşmacısı olan 42 yaşındaki M.E.’nin, dizüstü bilgisayarını seminerden önce salondaki masanın üzerine bırakıp 15 dakika sonra döndüğünde çalınmış olduğunu gördüğü ve durumu polise bildirdiği belirtildi. Polis araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Küçükhüseyinbey Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki E.K., gece evine döndüğünde LCD bilgisayar monitörünün olmadığını, arka balkon kapısının kırık olduğunu gördüğünü, o gece polisi aramadığını, ertesi sabah uydu cihazının da olmadığını polise bildirdi ve bu olayla ilgili 19 yaşındaki S.B.’den şüphelendiğini söyledi. S.B.’nin suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

Beydağı Mahallesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki T.I.’ya ait 44..495 plakalı kamyonetin arka bölümünde bulunan sıhhi tesisat onarım malzemeleri çalındı.

Taştepe Mahallesi’nde 33 yaşındaki İ.K.’ya ait eve demir parmaklıklı pencereyi zorlayarak giren hırsız 3 çeyrek altın, 1 yarım altın ile 1 altın çocuk künyesini çaldı.

Salköprü Mahallesi’nde 54 yaşındaki M.N.M.’ye ait evin kapısının kırılarak girildiği, bakır banyo kazanı ile bakır tepsi ve tencerenin çalındığı öğrenildi.

Şeyhbayram Mahallesi’nde 52 yaşındaki H.D.’ye ait işyerine 76..544 plakalı otoyla gelen 30 yaşlarındaki şahsın 5 litrelik ayçiçeği yağı, 10 liralık sucuk, bebek bezi, 5 liralık tereyağ, 2 paket sigara, yarım kilo zeytin aldığı, bunları kapı önündeki aracına koyup parasını ödemek için döneceğini söylediği, ancak gri renkli otosuna binerek kaçtığı bildirildi. Polis şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir fırında çalışan 27 yaşındaki M.İ., 00.45 sıralarında fırının arka tarafındaki ustalara yardım ederken, içeriye giren birinin kasa olarak kullanılan çekmeceden 600 lira çaldığını, güvenlik kamerasındaki görüntüden kilitli olmayan kapıdan giren 22 yaşlarındaki bir şahsın parayı aldığını gördüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

Bakırcılar Çarşısı’nda gezmekte olan 27 yaşındaki V.K. adlı şahsın içerisinde eşinin kimliği ile 50 lira para bulunan cüzdanı çalındı.

Dabakhane Mahallesi’ndeki Belediye Esenlik Marketi’nin sorumlusu olan 38 yaşındaki B.Ö., polise verdiği ifadede, 11 Aralık günü depoda bulunan envantere kayıtlı ürünleri kontrol ettiğinde ürünlerin satılmayıp çalındığını saptadığını, 2 bin 671 lira 95 kuruş değerindeki malzemeyi 2 şahsın çaldığını gördüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polisin yaptığı araştırmada olayı 16 yaşlarındaki M.G. ve aynı yaştaki E.Ü.’nün gerçekleştirdikleri, bunlardan E.Ü.’nün daha sonra işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde olduğunun belirlendiği, M.G.’nin yakalandığı belirtildi.

Kernek Mahallesi’nde 59 yaşındaki R.B. adlı şahsın evinin önüne parkettiği 44 DF 914 plakalı motosiklet çalındı.

Zafer Mahallesi’ndeki bir inşaatta asansörcü olarak çalışan 20 yaşındaki B.Ş.’nin içerisinde kimlikleri ve kredi kartının bulunduğu cüzdanı çalındı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 24 yaşındaki R.Y.’ye ait işyerinde tezgah üzerinde bulunan cep telefonunu çalan 26 yaşındaki E.G.’yi, güvenlik kamera kayıtlarından işyeri sahibi tarafından saptandığı, E.G.’nin çaldığı telefonu geri gönderdiği, ancak işyeri sahibinin şikayetçi olması nedeniyle yakalandığı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız