SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konuşmak Zor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Ali Kazgan için İl Özel İdare çalışanları bir veda yemeği verdi.

Çobanoğlu restoranda verilen yemeğe İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak'ın yanı sıra İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, iki yıllık süre içerisinde çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ayrılırken söylenecek çok şey var. Ama ayrılırken konuşmak zor. Özel İdare'nin görevi olsun olmasın bizlere verilen her görevi yaptık. 2 yıllık süreç içerisinde kurum olarak Malatya'ya ne kadar faydalı olabilirsizin çabası içerisinde olduk. Siz özel bir ekipsiniz. Teknik eleman kadrosu olarak, hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Dışarıdan gelen yalan, yanlış bir takım dedikodular oldu. Ben bunlara aldırış etmeden hep yanınızda oldum. Siz doğru ve düzgün bir ekipsiniz. Kurumlarda çürük elmalar olabilir. Ama sizde güzellikleri gördüm ben. Sizlerde doğruluk gördüm. Bunun dışında hiçbir dedikodu doğru değildir. Salı günü Malatya'dan ayrılıp, yeni görevime gideceğim" dedi.

İl Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak ise, Ali Kazgan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Hepimizin yaşamında ayrılıklar vardır. Ama bu akşam sevinçli bir ayrılık yaşıyoruz. Sayın Valimizin duruşu ve kararlılığı bizlere yol gösterdi. Hiçbir zaman verilen kesin kararlarda, eğilmedik ve kimse üzerimize gelemedi. Ben sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kazgan'a bir hediye takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız