SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Konuşmamız Kayseri Maçından Sonra Olacaktı"

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:53:37
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, sezonu 3 puanla noktaladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, ligi 43 puanla istedikleri yerde bitirdiklerini söyledi.

  Bulut, 3-2 kazandıkları Kayserispor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün ligin son maçına çıktık. Futbolcularıma, 'sizlere yakışır bir şekilde son maçı oynayın' dedim. Ligi, 3 puan alıp, 43 puanla 10.sırada bitirip, bizim için iyi geçen bir sezonu tamamlamaktı. 3-2 kazandık güzel ama beni bilen biliyor, 2 gol yediğimizden dolayı üzgünüm. Çünkü son 15 dakikada maç, biraz mahalle maçına döndü. Seyirci açısından güzel maç olmuş olabilir. Çünkü yeterince gol pozisyonuna giren iki takım vardı. 5 gol var, izleyenler için güzel olabilir. 3 puan aldığımızdan dolayı mutluyuz. Ligi 43 puanla bitirdik. İstediğimiz yerde ligi bitirdik" diye konuştu.

  Bulut, bir gazetecinin, 'Gelecek sezonla ilgili yönetimle görüşecek misiniz?' sorusuna, "Geçen hafta yönetimimize İstanbul'da üç yıllık bir proje hazırladım ve sundum. Konuşmamız Kayserispor maçından sonra olacaktı. Onu da önümüzdeki bir iki gün içerisinde gerçekleştireceğimizi tahmin ediyorum. Ondan sonra nasıl seyredeceğiz, yol alacağız ona bakacağız" diye cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • sertab eser (5 yıl önce)
    Öncelikle zor anımızda zor bir karar vererek takımımıza sahip çıktın kadro olarak 2.ligdeki oyuncularımızı geliştirerek (Sadık Murat Yıldırım Periera) müthiş iş başardın Yönetimimizde bundan sonra kendine heyecan aramadan 3 yıllık sözleşmeyi önüne koymaları gerek.İlerleyen yıllarda da inşaallah üzerine bir tık daha koyarak üst sıraları tırmanmanız dileğiyle başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu sezonun sampiyonu sizsiniz.. Tebrikler size ve ekibinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Mali açıdan Karabük den sonra 16.ncı takımı ligde 10.ncu sırada bitirtmek her babayiğidin harcı değil. Erol hocaya sonsuz sevgilerimizi sunuyoruz. Yönetime de ayrı bir parantez açmak lazım, niye derseniz takımı 2.ligden 1.nci lige oradan da süper lige çıkarıp hele hele hocası takımı ortada bırakıp kaçmışken ilk senesinde deve dişi gibi takımları altta bırakarak ligi 10.ncu sırada bitirmek başarının tam karşılığı bence. Yönetimde Adil Gevrek dışındakilerinde maddi anlamda taşın altına ellerini koymaları dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Erol Bulut hocamız elinize sağlık. Hep beraber yeni başarılara İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bu başarı Erol hoca ve futbolculara aittir. Hepinize teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (5 yıl önce)
    Hocam elinize emeğinize sağlık her şey için çok teşekkür ederiz inşallah yönetim sizinle tekrar anlaşıp sizin istediğiniz kadroyu kurar üzerine koyarak belkide iki üç yıl sonra büyük başarılar gelir tekrar tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Seni ve futbolcuları tebrik ederim ligde iyi bir yerde bırakıp geleceğe ümitle bakmamızı neden oldunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Erol hocam ekibini ve seni tebrik ediyoruz yönetimle konusurken bazı konuları alttan almaya calıs zamanla sen otoriteni kuracaksın zaten istedikleriniz bir anda olmayabilir transfer konusunda agırlığınızı koyun bazıları gibi hemen bırakıp gitmeyin avrupaya gitmeden biryere gitmek yok sürekli teknik ekip değismesini istemiyoruz önümüzdeki sezonlarda malatyamızda olmanız dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    Her daim seni bilen bildi ve en kotu zamanda dahi sana sahip ciktik.biliyordukki kesinlikle ve kesinlikle senden baskasi bu takimi duze cikaramazdi.hocalarin hocasi terk etme bizleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Erol hocam,emeğinize gayretinize teşekkürler.Siz aslında her açıdan büyük iş başardınız.Süper lig Teknik direktörlük kariyerinize,Çok sıkıntılı bir dönemde Malatyaspor’da başlamak,süper ligin en düşük bütçeli takımını bırak ligde bırakmayı,10.sırada tamamlamak kolay bir şey değil.Siz bunu başardınız.Bir taraftar olarak ,Yönetimden beklentimiz Erol hocayla her konuda anlaşmaya gidilmeli.Hocamıza her konuda destek verilmelidir.Geçen sezonda olduğu gibi bazı şeyleri sürümcemeye bırakmamalarıdır.Sevgi ve saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Elinize ,emeğinize sağlık hocam.Yönetimide kutluyorum.Bu teknik ekiple yola devam edilmesi en büyük isteğimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (5 yıl önce)
    Hocam ilk geldiğinizde hakkınızda iyi düşünmedim.Ama sizde hakkınızı helal etmenizi diliyorum yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (5 yıl önce)
    Eline sağlık hocam büyük iş başardın. Takıma geldiğinden beri özgüven aşıladın, sistem kazandırdın. Diğer takımların saygı duyduğu bir takıma dönüştük. Bu özgüven taraftar olarak bizlere de yansıdı. Ancak çoğu zaman başkanı eleştiren bir taraftar olarak sizi getirmek onun başkanlığındaki yönetimin girdiği büyük bir riskti ve kazandılar. Bir tebrik de onlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (5 yıl önce)
    ???????
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (5 yıl önce)
    Eerol Bulut sana çok teşekkür ediyoruz. Malatyalılar olarak başkana ve bu başarıda emeği olan herkese tek tek teşekkür ediyoruz.Ertuğrul Sağlama selam!!!?
    0
    0
    Yanıtla