SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konutların Kurası Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:48
Konutların Kurası Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

MEMUR-SEN’in kendisine bağlı sendika üyelerini ev sahibi yapmak için TOKİ iş birliği ile yaptırdığı konutların kura çekimi gerçekleştirildi.

MEMUR-SEN’in TOKİ aracılığı ile Malatya’da yaptırmakta olduğu 318 daireyi kapsayan konutların kura çekimi Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan çekiliş törenine MEMUR-SEN İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ime sendika başkanları ve üyeler katıldı.

MEMUR-SEN İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, “Memur-Sen Malatya temsilcisi olarak üyelerimizin ev sahibi olması için TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucu 318 konutluk proje hayata geçiyor. Şuanda yaklaşık yüzde 60’a yakın inşaat gerçekleşmesi söz konusudur. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım, “Biz büyük bir aileyiz. Ülkemiz genelinde 700 bini, Malatya’mızda 12 bini aşan üye sayımızda yetkili ve etkili sendikayız. Çalışmalarımızda iki temel önceliğimiz vardır,. Birincisi ülkemizin menfaatleri, ikincisi ise üyelerimizin menfaatleridir. Bugün gerçekleşen bu proje bunun en güzel örneğidir. Üyelerimize güzel bir fayda sağladığımıza inanıyorum. ‘İnsanlarımız en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır’ prensibi bizim ana düsturlarımızdan biridir” diye konuştu.

Yıldırım, sendikacılığı korsan gemilerin limanı olmaktan kurtardıklarını söyleyerek, “Bizim sendikacılık anlayışımız bir erdemliler hareketidir. Ahlaki değerlerimizin erozyona uğratılmasına asla müsaade etmeyiz. Ötekileştirme yoktur. Tüm kamu çalışanlarını kucaklıyoruz” diye konuştu..

Kamu da çalışanlarını kılık-kıyafet sorununun çözülmesini istediklerini söyleyen Yıldırım, bu nedenle başlatılan imza kampanyasında Malatya’da 126 bin, Türkiye genelinde ise 12 milyon 300 bin imza toplandığını kaydetti.

Yıldırım, ikinci TOKİ Projesi için de çalışma yürüttüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından kura çekimi gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız