SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 5 Sıra Üste Çıktı

0
Güncellendi - 2019-10-23 02:57:52
BYMS 5 Sıra Üste Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 8. hafta, Pazartesi akşam Konya'da İttifak Holding Konyaspor- BtcTurk Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve konuk takımın 2-0 kazandığı maçla tamamlandı. Haftayı 3 puanla kapatan Aytemiz Alanyaspor 17 puanla liderliğini sürdürürken, farklı galip gelen Trabzonspor ikinci sıraya yükseldi.

B.YENİ MALATYASPOR 5 SIRA YÜKSELDİ..

8'inci haftaya 10 puanla 10'uncu sırada giren B.Yeni Malatyaspor, Konya'da aldığı galibiyetle puan cetvelinde 5 sıra birden yükseldi ve 5'inci sıraya yerleşti.

Ligin 8. haftasında alınan toplu sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan cetveli şöyle oluştu:

9.HAFTANIN PROGRAMI..

Süper Ligde 9. hafta 25 Ekim Cuma akşamı Çaykur Rize- MKE Ankaragücü arasında oynanacak maçla başlayacak ve 28 Ekim Pazartesi akşamı Medipol Başakşehir- Trabzonspor maçıyla tamamlanacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27 Ekim Pazar günü kendi sahasında İstiklal Mobilya Kayserispor ile karşılaşacak.

Ligde 9. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: BtcTurk Yeni Malatyaspor'un İ.H. Konyaspor maçına çıkan 11'i (Konya- iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Eray (4 yıl önce)
    Evimizde alanya yi yenebilseydik lider bizdik bundan ders alip rakip olabilecek hicbir takima ozellikle evimizde yenilmememiz lazim basarilar yenemezsen yenilme
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    hafta sonu Allahın izniyle kazanır ve 2-3 sıra daha çıkarız başarılar
    0
    0
    Yanıtla