SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konyaspor Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

0
Güncellendi - 2020-03-03 15:25:50
Konyaspor Maçının Biletleri Satışa Sunuldu
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 25.haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. Mücadele, 7 Mart Cumartesi günü 14.00’te Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile İttfak Holding Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle: 

Batı Alt Tribün: 60 TL

Batı Üst Tribün: 40 TL

Batı Üst Aile Tribünü: 40 TL

Doğu Alt Tribün: 25 TL

Doğu Üst Tribün: 20 TL

Güney Alt Tribün: 5 TL

Güney Üst Tribün: 5 TL

Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Misafir Tribünü: 5 TL.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • İsmail (4 yıl önce)
    Bazi yorumcular saçmaliyor yazik yazık yazik bu takım bizim yensede yenilsede kalbimiz senle diyelim Allah korusun ligde düştü daha takip etmeyecekmisiniz adam gibi yorum yapın malatyaliysaniz malatyasporluysaniz o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Vallah bu benim şahsi düşüncem malatyamiz düsmüyecek gidip biletimi alacam sonuna kadar destekleyecem iyi günün dostu degilim kötü günün dostu yum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu benim kadar Malatyalı benim kadar da Malatyasporlu olamazsın çünkü ben yüzde yüz Malatyalı ve Malatyaspor dan başka takım tutmam yalnız oraya o stadı yapan kişilerin gerçekten Malatya ile ilgisi olmadığını düşünüyorum.Eski stadımızın yeri çok güzeldi taraftar güle oynaya gidiyordu taraftarın ilgisizliği başarıyla alakalı değil biz en başarılı dönemimizde bile büyük maçlarda dahil dolduramadık stadın yeri yanlış ayrıca taraftar başkan yüzünden maçlara futbola soğudu
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Takım gidiyor takım banane adil gevrekten şundan bundan. Onlarda çeker gider. Süper ligde olmak şehir için prestij bizim için önemli. Herkes maça gelsin. Sakarya,Eskişehir Erzurum alt liglerde 20,30 bin kişiye oynuyor . Pireye kızıp yorganı yakmak akıllıca değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa korkmaz (4 yıl önce)
    vaizin oğlu her maça giden bi taraftar olarak yazıyorum her maça 5/6 kişilik grup halinde gidiyorum amaaa artık kalbim kaldırmıyor her maç sonrası ağlayarak terk ediyorum bu başarısızlık taraftarın değil kiminse o gitsin maaça
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    Bugün gitmezsek ne zaman gideceğiz . tüm Malatya orda olmalı cumartesi günü bayram yeri gibi olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Stadın önünde köfte ekmek alana yanında maç bileti bedava diye basbas bağırsalar bizim çok bilmiş sözüm ona taraftarlarımız aç gezer yinede maça gitmezler! Ancak 90 dakka pusuya yatıp yenilmemizi beklerler sonrada buralara gelip boş boş sallamaya başlarlar! Yazıklar olsun insan Malatyalı olduğuna utanır bee...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizinoğlu Aklın sıra durumu ajite ediyorsun.Klüp cuma günü divanda hesap verecek.Bundan sonraki maçları Adil gevrek ve yandaşları izlesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu vaiz oglu sürekli yorumlarında taraftarları azarlıyor aşağılıyor. Editörler sahte isme nasıl yorum onayı veriyor anlamış değilim. Kendi fikrim klüpte salla başı al maaşı olan bir zat gerçek ad veremeyecek kadar yoksunsun. Adil siyasiler elini çekerse hatrı sayılır işadamımız aday olabilecek bunu anlamaktan yoksunsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    bedava olsa bu saatten sonra o stadı dolduramazlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Maça gelen olurmu kime bilet kümeye mi bilet Bedava olsa dahi kimse gelmez Gevrek gelsin izlesin
    0
    0
    Yanıtla