SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kooperatifzede Eylemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Beylerderesi Yapı Kooperatifi sakinleri eylem yaptı.

Kooperatif binası önünde yapılan eyleme 80 kişi katılırken, vatandaşlar eski eşyalarını yaktı. Beylerderesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nevzat Buğdaycı, evlerinin taşeron firma ve eski kooperatif yönetimi tarafından usulsüz bir senet ile satıldığını ileri sürdü.

Buğdaycı, kooperatife üye olup, tüm borçlarını ödemelerine rağmen evlerinden çıkarılmaya çalışıldığını iddia ederek, "Bizim hiç kimseye borcumuz yok. Taşeron firma ve eski kooperatif yönetimi usulsüz olarak 460 bin TL'lik bir senet imzalamış. Evlerimiz başka insanlara da satılmış. Bir dairenin birden çok sahibi bulunuyor" görüşünü savundu.

Evlerinden çıkmaktansa, yıkmayı tercih edeceklerini belirten Buğdaycı, "Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz. Sonuçta oturduğumuz evler bizim. Ancak, icra yoluyla buradan çıkarılmaya çalışılıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız