SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koordinasyon İçin Toplandılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 2010 yılında yapılacak olan alt yapı düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak belediyede "Altyapı Koordinasyon Toplantısı" yaptığı bildirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapılan toplantıya ilişkin olarak belediyece yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi, Malatya’nın altyapı açısından sağlıklı bir şehir kimliğine kavuşması ve alt yapı sorunlarının sona erdirilmesi konusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

2010 yılı içerisinde yapılacak alt yapı deplase ve düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak, Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında, “Altyapı Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen alt yapı koordinasyon toplantısına Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra; Karayolları, Telekom, Tedaş, Emniyet, Şeker Fabrikası ve Malatyagaz yetkilileri ile Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı daire müdürleri katıldı.

Koordinasyon toplantısı sırasında; Çevre yolu Battalgazi ve İstasyon Kavşaklarına yapılması planlanan araç alt geçitleri deplase çalışmaları, Çevreyolu Batı girişinde Karayolları ve Malatya Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan yol genişletme ve çevre düzenleme konuları ile şehrin muhtelif yerlerinde yapılacak yol düzenleme alt yapı deplase konularının ele alındığı bildirildi.

Başkan Çakır, düzenlenen koordinasyon toplantıları ile yatırım ve hizmetlerin önceden planlandığını, yatırımlar sırasında herhangi bir aksiliğin çıkmaması için birimler arasında fikir teatisinde bulunduklarını ve koordinasyon toplantılarının her dört ayda bir yapılacağını söyledi.

Öte yandan alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Belediyesi tarafından, bugüne kadar kanalizasyon şebeke hattı olmayan Tecde Mahallesi Şentepe Bölgesi 10. Sokağa kanalizasyon şebeke hattı döşenmeye başlandı.

Malatya Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre, bugüne kadar kanalizasyon şebeke hattı olmayan Tecde Mahallesi Şentepe Bölgesi 10. Sokak sakinlerinin, foseptik çukurlarının da dolmasıyla büyük sıkıntı yaşadıklarının tespit edilmesiyle birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın talimatıyla projelendirme çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

Proje çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sözkonusu işin 317 bin liraya ihale edildiği ve çalışmalara başlandığı belirtilerek, kanalizasyon şebeke hattının toplam 4840 metre uzunluğunda olduğu ve çalışmaların belli bir program dahilinde kısa zamanda tamamlanacağı ifade edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız