SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koordinasyon Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:17
Koordinasyon Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi ile yatırımcı kuruluşlar olan Aksa Doğalgaz A.Ş ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş arasında alt yapı yatırım koordinasyonunu sağlama ve kaynak israfını önlemek amacıyla yatırımların öncelik sırasına göre yapımını sağlamak amacı ile bir toplantı ve protokol düzenlendi. 

Toplantı içeriğinde alınan kararlar kapsamında, Battalgazi Belediyesi’nin 2014 yılı yatırım programında bulunan Başharık, Şehit Fevzi, Paşaköşkü, Beylerbaşı Mahallelerinde yapılacak olan yol asfalt yapım çalışmaları öncesinde, diğer kurumların yapmaları gereken alt yapı çalışmalarına öncelik vermeleri istendi. Bu bağlamda alt yapı çalışmaları yapılan mahallelerde, Battalgazi Belediyesince sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Bu hafta sonuna kadar Başharık Mahallesine bağlı yedi sokaktaki çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Battalgazi Belediyesi’nde 2014 yılı içerisinde asfalt çalışması yapılması planlanan diğer mahalle ve sokak listesi Aksa Doğalgaz A.Ş ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ile paylaşımı sonucunda Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak mahalle ve sokakların tekrardan bozulmaması için önlem alındığı ifade edildi. Böylelikle kaynak kullanımı konusunda israfın önüne geçilecektir. Bu tarihten sonra yeni asfaltlama çalışmaları ile ilgili Battalgazi Belediyesi ve yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyon kararı alınarak yeni yatırım dönemlerinde de bu mahalleler dışında tüm Battalgazi’de aynı düzen ile çalışma sergilenecektir. Yatırımcı kuruluşların acilen yapması gereken küçük çaplı çalışmalar sırasında, Battalgazi Belediyesi ile birlikte koordineli bir çalışma sergilenerek, halkımızın rahatsızlığına meydan verilmeyecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız