SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koordinatörlere Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Avrupa Birliği (AB) Uyum Sürecinde Kırsal Kalkınma Programı ve Uygulaması kapsamında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu il koordinatörlerine eğitim semineri verildi.

AB Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesinde oluşturulan heyetin de katıldığı seminer, 3 gün sürecek. Seminerde il koordinatörleri proje kapsamında bilgilendirilecekler. Seminere, Kahramanmaraş ve Hatay illerinden de temsilciler katıldı. Öğretmenevi'nde düzenlenen seminer öncesinde bir konuşma yapan, Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Türkiye’deki yerli ve yabancı uzmanların katılımıyla gerçekleştirdikleri seminer ile kırsal kalkınmaya en üst düzeyde destek verildiğini söyledi. Çiftçi, "AB tarafından verilen bu destek içerisinde Malatya’nın da bulunması sevindirici ve mutluluk verici bir olay. AB desteklerinden azami ölçüde yararlanmalıyız” dedi.

Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal ise, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın böyle bir oluşumun içerisinde bulunmasının, ülke tarımının geliştirilmesi açısından çok büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Malatya'daki tarımın destekçileri olarak kendilerine büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Güldal, "Eğitim alacak olan arkadaşlarımız seçilmiş insanlardır. İl Koordinatörlüğü personeli bu eğitimden alacakları bilgilerle aktüalite olacaklar. Bu da Malatya'nın kazancı olacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Genel Müdürü Bilal Zengin, AB uyum süreci kapsamında tarıma verilen destek ve proje hakkında bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız