SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koordineli Çalıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi üyelerinin görev süresinin dolması nedeniyle plaket töreni düzenlendi.

İl Özel İdaresi Salonu’nda düzenlenen veda ve plaket programında konuşan Vali Vasip Şahin, hizmetlerinden dolayı İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise 5 yıl süresince köylere yaptıkları hizmetlerde ödenekleri azami tasarruflu olarak kullanmaya çalıştıklarını belirterek, “Yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Ancak meclis olarak başta valilik olmak üzere İl Özel İdaresi ve kaymakamlıklarla koordineli şekilde çalıştık” dedi.

Konuşmalardan sonra AKP’den 33, Cumhuriyet Halk Partisi’nden 6 ve Saadet Partisi’nden 1 olmak üzere toplam 40 meclis üyesine 5 yıl süreyle yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

İl Genel Meclisi toplantılarını sürekli takip eden basın mensupları, İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya Temsilcisi Nihat Abacı ile Servet Alçınkaya, Orhan Yoldaş, İzzettin Çelik ve Erdal Akbuğa’ya da, meclisin çalışmalarını kamuoyuna duyurdukları için plaket verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız