SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koordineli Hareket Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:49:44
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Battalgazi merkez İlce Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kurtoğlu Hak –İş’e bağlı Malatya Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanlığını ziyaret etti.

HAK-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası Malatya Şubesini ziyaret eden Battalgazi ilce Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kurtoğlu  konuşmasında, sivil toplum kuruluşları, dernek, sendika ve meslek odalarına büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayatta,  üretimin,  emeğin karşılığı ve sosyal barışın sağlanmasında önemli bir unsur olduğuna vurgu yapan Kurtoğlu,  hizmet için yola çıktık, Allah nasip eder bize görev tevdi edilirse, yapacağımız çalışmalarda ortak akıl noktasında mutlaka sivil toplum kuruluşları ile koordineli ve de istişareli hareket etmeyi hedefliyoruz dedi. 

Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ise Kurtoğlu’na aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız