SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koordineli İş Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:54
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Hak-İş’e bağlı Hizmet –İş sendikası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.  

Doç. Dr. Geçit, "Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olması münasebeti çerçevesinde Hak-İş’e bağlı Hizmet –İş sendikası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ediyoruz. Hak-İş’in kendinde sendikacılık anlayışını değiştirdiğini belirterek, sendikacılığa bir değişim getirdiğini müşaade ettim. Çocukluk dönemimde kurulmuş bir sendikaydı ve yakından takip ediyordum, çünkü Dünya’ya bakışımız ortaktı dolayısıyla bu sendikacılık anlayışı nasıl olacak diye merak ediyordum. Hak-İş’in emek, iş ve üretim dengesini gözettiğini, bunu kamusal olarak toplum yararına yaptığını gördüm. Adeta bir tarafın kantarına basarak değil de, tüm kesimleri gözeterek sendikacılık yaptığını gördüm ve ülkemize hak ve demokrasi mücadelesinde her zaman sağduyulu temsili olduğunu gördüm. Bu süreç içerisinde Başkanımın ve Yönetim Kurulu’nun büyük payı var tebrik ediyorum ” ifadelerini kullandı. 

Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayatta vazgeçilmez bir unsur olduğunun altını çizen Geçit, "Yarın yönetime geldiğimizde bizlerde mutlaka sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli ve istişareli iş yapmayı hedefliyoruz. Günümüz dünyasında vazgeçilmez bir şart olduğunu biliyoruz ve zamanla bunu da sergileyeceğiz, bu güzel ev sahipliğinden dolayı ediyoruz."dedi.

Hak-İş’e bağlı Hizmet –İş sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ise "Biz büyük bir aileyiz, bu ailenin bir parçası olarak Belediye başkanlarımızı önemsiyoruz. Çünkü belediye iş kollarında olduğumuz için belediyeler bizim ortaklarımız, belediye varsa hizmet-iş sendikamız var. Onlar olmazsa bizim olmamızın hiçbir anlamı yok o yüzden belediyelerimizi ve sendikacılığı önemsiyoruz bu sebeple ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

GÖRME ENGELLİLER ZİYARETİ..

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit,  Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneğini de ziyaret etti.  

Doç. Dr. Geçit Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olması münasebeti çerçevesinde Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneğini ziyaret ettiğini belirterek, "Toplumsal hayatta son on, on beş yılda engelli denilen toplumsal grubun örgütleştiğini görüyoruz. Bu toplumsal gelişim ve değişim adına önemli bir olay, örgütlenemezseniz kendinizi ifade edemez, taleplerinizi iletemezsiniz" dedi. 

Geçit, “Sivil toplum kuruluşları günümüz dünyasında büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, yaşamın ve yönetimin ayrılmaz bir parçasıdır sivil toplum kuruluşları, yönetime gelirsek tüm sivil toplum kuruluşlarıyla organize, koordineli ve istişareli iş yapacağımızı beyan ediyoruz. Özellikle engellilerimizi temsil eden derneklerimizle daha ayrı bir özenle çalışmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Engellilerin önündeki engelleri bir takım tesisler kurularak kaldırılabileceğine değinen Geçit, "yaşanılan sıkıntıları böylelikle ortadan kaldırıp, yaşama katabiliriz, bizimde bu konuyla ilgili projelerimiz var" dedi. 

Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Şerif Büyükdaş ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, görme engelli vatandaşlarımızın sportif alanlarda yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti ve Görme engellilerin sportif alanlarda var olması tesislerle ve antrenmanlarla oluşur. Sıkıntılarımızın en büyük nedeni tesis ve akademisyen eğiticimizin olmaması, sportif alanlara gittiğimizde tesis ve refakatçı sıkıntısı çekiyoruz"diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız