SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Koordinesiz Trafik' Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:19
'Koordinesiz Trafik' Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da okulların açıldığı ilk günde trafik karmaşası yaşanırken, buna bir de yolun asfalt yapılması eklenince trafik iyice içinden çıkılmaz hale geldi. 

Okulların ve üniversitenin eğitime başladığı bugün özellikle sabah saatlerinde trafikte yoğunluk yaşandı. Sıtmapınarı alt kavşağı ile Turgut Temeli Caddesi alt kavşağı arasında şehrin doğuya giden kısımda çevre yolunda trafiğin kapatılması, trafiği iyice sıkıntıya soktu. Şehrin doğuya giden kısımda çevre yolunun asfalt yapımı nedeniyle trafiğe kapatılmasından dolayı sürücüler oldukça sıkıntı yaşadı.

Okulların açıldığı gün asfalt yapılmasına mana veremediklerini söyleyen sürücüler, “Karayolları ile belediye koordine yapmıyor mu? Büyük şehir olduk, sorunlar daha azalsın diye, ancak kurumlar arasında koordine olmamasından sıkıntıyı vatandaş çekiyor?” diye sitem ettiler.

Bu arada, Turgut Temeli Caddesi alt kavşağı çevre yolunda trafik görevlileri de trafiği düzene sokmak için oldukça ter döktükleri görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız