SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kopan Kaya Köprüye Zarar Verdi

0
Güncellendi - 2016-02-16 22:08:30
Kopan Kaya Köprüye Zarar Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı İnlice Beldesi'nde yağışlardan dolayı dağdan kopan kaya parçası, beldeye ulaşım sağlayan köprünün üzerine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Sincik ilçesi İnlice Beldesi’ne bağlı Özbilgin köyü Çemi Helikan mezrası yakınlarında bulunan köy ile mezraya ulaşım sağlayan köprünün üzerine yağışlardan dolayı büyük bir kaya parçası düştü. Kaya parçasının köprü üzerine düşmesi sonucunda köprü zarar görürken yol ulaşıma kapandı.

ttKaya parçasının dağdan koparak köprü üzerine düşmesi sonucunda köprü zarar görürken, kaya parçasının bir kısmının ise dağda tehlikeli şekilde durması mezra halkını tedirgin ediyor. Kaya parçasının köprü üzerine düşmeden önce durumu ilgili yerlere bildirdiklerini ve tehlike saçan kaya parçasının yağışlardan sonra köprüye düştüğünü vurgulayan mezra halkı, “Bu kaya parçası düşmeden önce tehlike saçıyor diye ilgili yerlere başvurularda bulunarak durumu anlattık. Ama başvurduğumuz yerlerden sonuç alamadık. Yağışların başlamasıyla beraber tehlike saçan kayalardan bir tanesi dağdan koparak köprü üzerine düştü ve köprüde ciddi bir anlamda zarar var. Yol ulaşıma kapanırken şu an köprünün hemen yanında bulunan dağda 2 adet büyük kaya parçası daha bulunuyor eğer önlem alınmasa onlarda yarın yada öbür gün köprü üzerine düşecek. Başka olaylar yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması gerekmektedir. Yetkililerden ricamız duruma biran önce el atılması ve konuya bir çözüm sağlanmasını istemekteyiz. Bu kaya parçasının köprü üzerine düşmesi esnasında çok şükür köprüden geçen araç ve ya yaya yoktu. Eğer araç yada yaya olsaydı bu durum sadece köprünün zarar görmesi değil can kaybına veya yaralanmalarda olabilirdi. Can kaybının yaşanmaması ve bu köprünün daha fazla zarar görmemesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız