SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpeğe Çarpmamak İsterken..

A- A+ PAYLAŞ

Dilek Kasabası yakınlarında köpeğe çarpmamak isterken şerit değiştiren minibüs, otomobile çarptı. 3'ü ağır, 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 20.20 sıralarında, Dilek Kasabası'nı Sivas yoluna bağlayan yolun 2. kilometresindeki kaza, Türker Moğulkoç yönetimindeki 44 FY 267 plakalı minibüsün, aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi yüzünden meydana geldi. Dilek Kasabasından Sivas yoluna doğru gitmekte olan minibüs, bu sırada karşı yönden gelen Hamit Memur yönetimindeki 44 FP 134 plakalı otomobile çarptı.

Kazada; otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunanlardan Esra, Nuray ve Hayrunisa Memur, minibüs sürücüsü Türkel Moğulkoç ile yanında bulunan Ünal Dinçer yaralandılar. İlk müdahaleleri Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılardan durumları ağır olan Hamit, Esra ve Nuray Memur Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız