SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpek Kavgası Yüzünden Ev Basmaya Kalkıştılar

0
Güncellendi - 2018-04-09 04:53:04
Köpek Kavgası Yüzünden Ev Basmaya Kalkıştılar
A- A+ PAYLAŞ

2 şahıs, kendilerine ait köpeğin girdiği bahçeli evdeki diğer köpekle kavga ederek yaralanması üzerine, gece yarısı evi basmaya kalkışıp, silah çektiler, pencere camını kırdılar.

Olay, saat 00.30 sularında Başharık Mahallesi Gelincik Sokak içerisinde bulunan tek katlı bir evde yaşandı. İddiaya göre; 2 şüphelinin köpekleri, tek katlı evin bahçesine girdi. Evin sahibine ait köpek, gelen köpekle kavgada ağır yaraladı. Bu duruma sinirlenen 2 şüpheli de bahçeye girdi. Evin camına taş atarak kıran 2 şüpheli, iddiaya göre dışarı çıkan evin sahibine yönelik olarak bıçak ve tabanca çektiler.

Şüpheliler daha sonra kaçtılar. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerince 2 şüpheli mahalle arasında yakalanarak gözaltına alındılar. Şüphelilerin bir otomobilin altına atmış olduğu ve kuru sıkı olduğu anlaşılan tabanca ile bıçak ise yine polis ekiplerince bulundu.

Şüphelilere ait olan köpek ise polisin talebi üzerine gelen Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı görevlisi tarafından alınarak barınağa götürüldü.

Olay nedeniyle evde bulunanların büyük korku ve panik yaşadıkları görüldü.

Polis ekiplerince 2 şüpheli ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hevi (5 yıl önce)
    Umarım köpekleri baristirmislardir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Oto (5 yıl önce)
    Şiddet ve öfke artıyor sabır ve hoşgörü kalmadı artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Hayvanları bu vicdansızların elinden alın yazık günah sonra işleri kavga gürültü
    0
    0
    Yanıtla