SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köpekler Kısırlaştırılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:42:50
Köpekler Kısırlaştırılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde başıboş köpekler kısırlaştırılıyor.

Akçadağ Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Ünitesi, sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma ve küpeleme faaliyetlerine başladı. Akçadağ Belediyesi Veterinerlik birimi, çevre kalitesi yüksek ve yaşanabilir bir kent için çevre ve halk sağlığına yönelik koruyucu çalışmalar kapsamında Akçadağ’da, sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma ve küpeleme faaliyetlerine başladı.

Sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma ve küpeleme faaliyetlerine başlayan Akçadağ Belediyesi bu kapsamda Sultansuyu Tarım İşletmesi (TİGEM) Yeniköy Tesislerindeki başıboş sokak köpeklerine kısırlaştırma ve küpeleme işlemi yaptı. Veteriner Hekim Seda Sezikli yönetimindeki ekip tarafından tam donanımlı mobil merkezde, gerekli cerrahi müdahale yapılarak kısırlaştırılan sokak köpekleri, iyileşme süreci için bekleme odalarına alındı. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte, kayıt altına alınan, aşıları yapılarak küpeleri takılan köpeklerin, tekrar alındıkları bölgelere bırakılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız