SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprü Aralık'ta Hizmette..

A- A+ PAYLAŞ

İnşaatı süren Beylerderesi Köprüsü'nün Aralık ayının ilk yarısında trafiğe açılmasının planlandığı bildirildi.

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Karayoları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şube Müdürü Aydın Doğan, belediye meclis üyeleri Aziz Görgeç ve Eyüp Sağlam, AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer, Beylerderesi Köprüsü inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Faruk Öz, köprü yapım firmasından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 420 metre uzunluğunda olacak köprünün doğu kısmında 18 metrelik, orta kısmında ise 1-2 metrelik bölümün kaldığını belirtip, günde 19 bin trafiğin geçtiği bu yolun 2,5 kilometre kısalması ile burasının 3 yılda kendisini amorti edeceğini ifade etti.

Yan yol bağlantısının da hava alanı yolunu yapan müteahhide verildiğini söyleyen Öz, Aralık'ın ilk yarısında köprünün bitmiş olacağını aktardı.

Karayoları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şube Müdürü Aydın Doğan ise, köprünün toplam yaklaşık 40 milyon TL'ye mal olmasının beklendiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız