SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Köprü Bu Yıl Bitecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Aşağı Sazlıca köyünde kış aylarında geçit vermeyen Sazlıca deresine köprü yapılmasına başlandı.

Hekimhan Kaymakamı Ramazan Fani, Aşağı Sazlıca köyüne giderek köprü yapılacak Sazlıca deresinde incelemelerde bulunarak, köprü yapılmasından çok bahçe yollarının yapılmasını isteyen köylülerle görüştü.

Köylüler kış aylarında geçit vermeyen çayla ilgili şikayetlerini anlattılar. "Bu çayda amcamı kaybettim" diyen köylüyü dinleyen Kaymakam Fani, "Köprü yapımı işi ihaleye çıktı. Müteahhit firma malzemesini getirerek çalışmaya başladı. Bu köprü bu yıl bitecek ve hizmete açılacak. Böylece ilerdeki mezralarda oturan köylülerin ulaşım sorunu çözülmüş olacak" dedi.

İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, köylülerin istediği bahçe yollarının da köylülerin uzlaşmasıyla açılabileceğini, ancak öncelik olarak bir an önce kış gelmeden köprünün yapılmasını arzu ettiklerini söyledi.
İhalesi yapılan köprünün 2 ay içinde bitirilmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız