SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprü Korkuluklarına Çarptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:39
Köprü Korkuluklarına Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seyir halindeki bir pikabın köprünün korkuluklarına çarpması sonucunda araç, hurdaya döndü. Araç içerisinde sıkışan 2 yaralı AFAD kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Kaza, Kale ilçe merkezi Handere-2 Köprüsü'nün üzerinde meydana geldi. Yaşar Tekbaş (53) yönetimindeki 44 NY 657 plakalı çift kabinli pikap yağışlı hava nedeniyle yoldan kayarak kontrolden çıkıp, köprünün korkuluk demirlerine çarpıp, köprünün kaldırımına çarptı. Kazada aracın ön kısmı tamamen hurdaya dönerken, araç içerinde sıkışanların kurtarılması için olay yerine AFAD kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Ambulans ekiplerinin de hazır beklediği kaza yerinde AFAD ekipleri sürücü Yaşar Tekbaş ile yanında bulunan Mehmet Enes Tekbaş’ı (20) yoğun bir çalışma sonucunda çıkartarak 112 acil servis ekiplerine teslim etti.

Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındılar.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız