SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprü Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tahta köprüden sonra 550 bin TL'lik beton köprüye kavuşan köylüler teşekkür etti.

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberinde, AKP il başkan yardımcısı Eyüp Sağlam, belediye meclis üyeleri Selim Pilten, Mehmet Bak, Nevzat Aslan, Aziz Görgeç, İl Genel Meclisi üyesi Cafer Kuşdoğan, parti yönetim kurulu üyesi Murat Turgut'la birlikte Yazıhan ilçesi Gövük ve Boyaca köyleri ile 4 mezranın yararlandığı Kuruçay üzerine yapılan köprüde inceleme yaptı.

Burada konuşan Gövük Köyü Muhtarı Hamit Çolak, önceden tahta köprü üzerinde tehlikeli şekilde geçtiklerini hatırlatıp, emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz ise "İşte hükümetimizin farklarından biri Köylere Destek Projesi (KÖYDES) kanalıyla bir çok hizmetler yapılıyor. Bunlardan biri de bu köprünün yapılmasıdır. İl Özel İdaresi tarafından 550 bin TL harcaharak köprü yapıldı. Yazıhan'a gitmek için 17 kilometre dolaşılması gerekiyordu. Şimdi Yazıhan'a 3 kilometre ile gidilebiliyor. Milletin duası ve teşekkürü bizi en çok memnun eden şeylerdir" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Yazıhan ilçesi Gövük Köyü'nü de ziyaret eden milletvekili Öz ve beraberindekiler, köyün sorunlarını dinledi. Gövük Köyü Muhtarı Reşit Hacıoğlu, Karasu Projesi'nde suyun cazibesi ile gelmesi için çalışma yapılmasını istedi. Karasu'dan gelen suyun motopompla atılması nedeniyle köylüye büyük elektrik borcu geldiğini söyleyen muhtar Hacıoğlu, bu konuda ilgi istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız