SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köprü Üzerinde İntihara Kalkıştı

0
Güncellendi - 2016-03-10 16:21:06
Köprü Üzerinde İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, bir köprüye çıkarak intihar etmek isteyen bir kişiyi yoldan geçen bir vatandaş kurtardı.

Malatya-Sivas kara yolu üzerindeki Tohma Köprüsünde yaşanan olayda bunalıma girdiği belirtilen bir vatandaş köprüye çıkarak aşağı atlamak istedi. Bu sırada köprüden aracıyla geçen bir kişi, durarak köprüden atlamak üzere olan vatandaşı kollarından yakalayarak yukarıya çekti.

Çevredeki vatandaşların 112 acil servis ekiplerine bildirmesiyle gelen sağlık ekipleri intihara kalkışan vatandaşı hastaneye kaldırdı.

Pano01Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Berat (8 yıl önce)
    nerde onca fabrika işçi arıyormus askerden geldim 3.5 aydırlı 6 fabrikaya 2 işyerine işkur aracılıgıyla başvurdum daha beklemedi kalın beklemede kalın haber verecekler.nereye iş var oda işkur 1 sene maaşı karşılayacakta durum bu karşılamasa hiç almazlar bilip bilmeden konusma bulent iş varmıs evindede iş var otur avradına yardım et.
    0
    0
    Yanıtla
  • üNAL (8 yıl önce)
    Sayın bülent arıkan siz hangi malatyadan ve hangi organizeden bahsediyorsunuz ? siz marsdamı yaşıyorsunuz sanırım tuzunuz kuru .. Malatyada kaldırımdan çok ne var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Arıkan (8 yıl önce)
    Adam intihar ediyor suçlu devlet ya bu devlet ne yapsın kardeşim organize de onlarca fabrika işçi arıyor gidip çalışan yok ..... Her şeyi devlete mal etme servet 15 yıl önce IMF Kanımızı emiyordu şimdi IMF ye borç veriyorsun devlete dua et
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin tuzun kuru heralde bol keseden atiyon yerin mevkin rahat yerdesin heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (8 yıl önce)
    Ekonomik sıkıntılar milletin iyice psikolojisini bozdu. Allah yardımcımız olsun. Saraylarla olmuyor bu işler halka da bakmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla